Τοπικά

ΣΥΡΙΖΑ: Να εφαρμόσει η Δωροθέα Κολυνδρίνη το Νόμο απέναντι στη Χαλυβουργία

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας καλεί την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη να εφαρμόσει το Νόμο απέναντι στη Χαλυβουργία και την κατηγορεί για παραπληροφόρηση:

“Κάθε φορά που μιλάει η κ. Κολυνδρίνη, διαπιστώνουμε και νέα παραπληροφόρηση. Σε χθεσινή της συνέντευξη αναφέρεται στην Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων που έβγαλε το ΥΠΕΝ πριν από τις παραβάσεις και κατηγορεί την επί ΣΥΡΙΖΑ πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. Αλλά δεν λέει ότι αυτό για το οποίο κατηγορείται η Περιφέρεια είναι ότι διαπίστωσε ότι δεν τηρείται η Έγκριση και δεν έχει κάνει ακόμα τίποτα. Όχι δηλαδή ότι η ΜΠΕ είναι ελλιπής αλλά ότι δεν εφαρμόζεται. Αυτό είναι δική της ευθύνη και της εταιρίας. Όχι του ΥΠΕΝ. Πέρα από το ότι ανανέωση της έγκρισης έκανε ο Χατζηδάκης και όχι ο Φάμελλος. Αλλά δεν προκύπτει κανένα έλλειμμα μέχρι τώρα της Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων. Δεν έχει καταθέσει τέτοιο ζήτημα, οπότε η
κριτική της είναι άσφαιρη και άστοχη. Σε κάθε περίπτωση η κ. Κολυνδρίνη πρέπει να μας πει τι σκοπεύει να κάνει τώρα. Η μήπως πάλι δεν σκοπεύει να κάνει τίποτα ; Ή μήπως συμφωνεί με την ανακοίνωση της Χαλυβουργίας ότι όλα είναι εντάξει”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το