Τοπικά

ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: “Έντονο το αποτύπωμα του Αλ. Δούρα σε όλες τις πτυχές της δημόσιας ζωής”

“Το αποτύπωμα του Αλέξανδρου Δούρα ήταν έντονο σε πολλές πτυχές της δημόσιας ζωής της πόλης μας”, υπογραμμίζουν σε ανακοίνωσή τους για την απώλεια του γνωστού καρδιολόγου, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Μαγνησίας και η Επιτροπή Υγείας ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Μαγνησίας. Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Με αισθήματα βαθειάς οδύνης εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του συντρόφου μας Αλέκου Δούρα , ο οποίος εδώ και λίγες ώρες δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.
Ο Αλέκος Δούρας υπήρξε διακεκριμένος γιατρός, δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Βόλου ενώ το αποτύπωμά του ήταν έντονο σε πολλές πτυχές της δημόσιας ζωής της πόλης μας.
Ηταν πάντα ένας μαχητής του δημόσιου συστήματος υγείας, η συνεισφορά του στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του Νοσοκομείου Βόλου και ιδιαίτερα της καρδιολογικής κλινικής είναι ανεκτίμητη. Υπήρξε πρόεδρος του 1ου στην Ελλάδα Κέντρου Στήριξης Αυτιστικών Ατόμων του οποίου εκπόνησε και τον Οργανισμό Λειτουργίας.
Η ανατρεπτική του ματιά  η ποιότητα που χαρακτήριζε την παρουσία του, και η προθυμία του να πάρει μέρος σε κάθε μικρό ή μεγάλο αγώνα για μια καλύτερη ζωή, θα μας μείνουν αξέχαστα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το