Τοπικά

ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας κατά Ε.Κ.Β.: Τα βάζει με κόμματα και παρατάξεις όταν οι εργαζόμενοι χτυπιούνται αλύπητα

Την έκπληξή της εκφράζει η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ για την αντίδραση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Βόλου στη δήλωση στελεχών του κόμματος, με αφορμή την Εργατική Πρωτομαγιά, ότι «σε αυτή την κρίσιμη περίοδο είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ το εργατικό κίνημα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων». Η Νομαρχιακή Επιτροπή επισημαίνει ότι η συγκεκριμένη αναφορά δεν αφορούσε το Εργατικό Κέντρο Βόλου και ότι “όταν μιλάμε για Εργατικό Κίνημα, το τελευταίο που θα πήγαινε το μυαλό μας είναι η σημερινή διοίκηση του ΕΚΒ”.

Μάλιστα, αναφερόμενος και στην κόντρα του Εργατικού Κέντρου με το ΠΑΜΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας κατηγορεί τη διοίκηση Παπαδημόπουλου ότι “επιλέγει ως αντιπάλους κόμματα και συνδικαλιστικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης, την ώρα που οι εργαζόμενοι χτυπιούνται αλύπητα”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Έκπληξη μας προξένησε δημοσίευμα του τοπικού τύπου περί αντιδράσεων της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας με αφορμή την κατάθεση στεφανιού την ημέρα της Πρωτομαγιάς.
Το δημοσίευμα αναφέρεται αόριστα σε απάντηση της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου και συνοδεύεται από φωτογραφία του κ. Παπαδημόπουλου. Διακηρύσσουν ότι «πάει πολύ, να κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ υποδείξεις».
Η έκπληξη και η απορία μας είναι πως συμπεραίνουν ότι η αναφορά μας στο Εργατικό Κίνημα αφορά αυτούς . Του βεβαιώνουμε ότι όταν μιλάμε για Εργατικό Κίνημα , το τελευταίο που θα πήγαινε το μυαλό μας είναι η σημερινή διοίκηση του ΕΚΒ.
Το περίεργο είναι ότι η παρέα του κ. Παπαδημόπουλου παίρνει σβάρνα και το ΠΑΜΕ , έτσι που διεκδικεί την Πρωτομαγιά συλλήβδην από όλη την Αριστερά. Πετυχαίνει λοιπόν ταυτόχρονα να τα βάλει με ένα κόμμα (τον ΣΥΡΙΖΑ) και μία συνδικαλιστική παράταξη (το ΠΑΜΕ)  Πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία Εργατικού Κέντρου που την ώρα που χτυπιούνται αλύπητα οι εργαζόμενοι να επιλέγει ως αντιπάλους κόμματα και συνδικαλιστικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
Είναι ευνόητο ότι δεν έχουμε την πρόθεση να μπούμε σε κανένα διάλογο με τον κ. Παπαδημόπουλο και την διοίκηση του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το