Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ κατά Κασιδιάρη: Επείγουσα η απομόνωση και απόκρουση των φασιστικών ιδεών μέσα στη Βουλή

Η χυδαία επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη εναντίον του βουλευτή Μουσταφά Μουσταφά συνιστά πρωτοφανή προσβολή του κοινοβουλευτισμού και της Δημοκρατίας, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ανακοίνωση, για το άγριο επεισόδιο που έγινε στη Βουλή την Τρίτη- «Να βγει έξω ο πράκτορας, να αποχωρήσει ο Τούρκος», φώναζε ο Ηλίας Κασιδιάρης- ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι είναι απαραίτητη και επείγουσα η απομόνωση και η απόκρουση των φασιστικών ιδεών και πρακτικών μέσα στη Βουλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η χυδαία επίθεση του Η. Κασιδιάρη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά συνιστά πρωτοφανή προσβολή του κοινοβουλευτισμού και της Δημοκρατίας. Ο νοσταλγός του Χίτλερ και υπόδικο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που παρουσιάζεται ως κόμμα, όσο κι αν προσπαθεί, με ύβρεις και τραμπουκισμούς, να διασπείρει το φασιστικό και ρατσιστικό του δηλητήριο, δεν θα τα καταφέρει.
Χαιρετίζουμε το ομόφωνο αίτημα των βουλευτών μελών της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, πλην της Χρυσής Αυγής, για την λήψη μέτρων κατά του βουλευτή. Είναι απαραίτητη και επείγουσα η απομόνωση και η απόκρουση των φασιστικών ιδεών και πρακτικών μέσα στη Βουλή, αλλά και η δημιουργία ενός αντιφασιστικού, δημοκρατικού μετώπου μέσα στην κοινωνία».

Πηγή: iefimerida

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το