Τοπικά

Συντηρήσεις σε σχολεία από τον Δήμο Βόλου

Εργασίες συντήρησης σε σχολεία των Δημοτικών Ενοτήτων, πλην του Βόλου και Νέας Ιωνίας περιλαμβάνονται στον σχεδιασμό του Δήμου Βόλου. Η συνολική δαπάνη του έργου προβλέπεται να ανέλθει στο ποσό των 375.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση, προβλέπονται οι παρακάτω εργασίες. Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Διμηνίου θα γίνει επισκευή της κεραμοσκεπής στην παλιά πτέρυγα, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Αγχιάλου θα γίνει ανακαίνιση των χώρων υγιεινής και αντικατάσταση της πόρτας στον αύλειο χώρο, στο 1ο Γυμνάσιο Ν. Αγχιάλου προβλέπονται εργασίες ανακαίνισης των χώρων υγιεινής και αντικατάσταση των φωτιστικών σε αίθουσες διδασκαλίας.

Επίσης, στο Γυμνάσιο Κάτω Λεχωνίων θα γίνει μόνωση του δώματος, αλλαγή των κιγκλιδωμάτων αύλειου χώρου και ανακαίνιση των χώρων υγιεινής, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγριάς θα γίνει μόνωση του δώματος και αντικατάσταση θυρών, μόνωση του δώματος θα γίνει και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγριάς όπως και στο ΕΠΑΛ Αγριάς. Τέλος, ανακαίνιση των χώρων υγιεινής προβλέπονται για το Γυμνάσιο Ιωλκού και αντικατάσταση του λέβητα στο Νηπιαγωγείο Σέσκλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το