Τοπικά

Συνταξιούχος τορναδόρος πήρε πτυχίο στα 70 του – Το είχε απωθημένο να σπουδάσει 

Ένα ανεκπλήρωτο όνειρο έγινε χθες πραγματικότητα για τον Κωνσταντίνο Κασιδούλη καθώς πήρε το πτυχίο του από το Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Μια μεγάλη εκκρεμότητα ζωής έκλεισε για τον ίδιο χθες που έδωσε ένα μεγάλο μάθημα σε όλους. Για τη γνώση, ποτέ δεν είναι αργά…
Ο 70χρονος εργαζόταν ως τορναδόρος και όταν συνταξιοδοτήθηκε, πήρε την απόφαση να σπουδάσει. Ο κ. Κασιδούλης είναι παντρεμένος ενώ έχει αποκτήσει δύο κόρες και εγγόνια.
«Μετά τη συνταξιοδότησή μου, αποφάσισα να σπουδάσω. Ξεκίνησα με το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και στη συνέχεια με το Εσπερινό Γενικό Λύκειο. Έδωσα πανελλήνιες και πέρασα στη σχολή» δήλωσε χαρούμενος ο κ. Κασιδούλης.
Ο ίδιος νιώθει περήφανος που κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές του στα 4,5 χρόνια ενώ πολύτιμη ήταν η βοήθεια από τη σύζυγό του και τις δύο κόρες του.
«Το είχα απωθημένο να σπουδάσω. Όταν ήμουν μικρός δεν μπόρεσα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου λόγω οικονομικών δυσκολιών. Το έκανα όμως στα 70 μου χρόνια. Στην προσπάθειά μου αυτή, και προκειμένου να τα καταφέρω, με βοήθησε η σύζυγός μου και τα παιδιά μου. Μου συμπαραστάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το