Οικονομία

Συντάξεις Οκτωβρίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής για κάθε Ταμείο

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν να πληρώνονται οι συντάξεις Οκτωβρίου 2020 από τον ΕΦΚΑ, ενώ οι πληρωμές των συνταξιούχων – δικαιούχων θα ολοκληρωθούν στις 29 του ίδιου μήνα. Επειτα από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του e-ΕΦΚΑ στις 17 Σεπτεμβρίου αποφασίστηκε το ακόλουθο πρόγραμμα προπληρωμής για τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις.

-ΙΚΑ – ΕΤΑΜ: Στις 23 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
-Στις 25 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
-ΟΑΕΕ – ΟΓΑ – ΕΤΑΑ: Στις 28 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
-Δημόσιο – ΝΑΤ – ΕΤΑΤ – ΕΤΑΠ-ΜΜΕ – ΔΕΗ: Στις 29 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το