Ελλάδα

Σύνταγμα: Πέταξαν τρικάκια στο σταθμό του μετρό – Προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ

Eνταση σημειώθηκε  στο Σύνταγμα καθώς μια ομάδα περίπου 100 ατόμων πέταξε τρικάκια και σήκωσε πανό στο σταθμό του μετρό. Αστυνομικοί της Ομάδας «Δράση» καταδίωξαν τα άτομα τα οποία μπήκαν και πάλι στο σταθμό του μετρό, ενώ έγιναν και 5 προσαγωγές.
Ομάδα περίπου 100 ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου εμφανίστηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, στην πλατεία Συντάγματος και συγκεκριμένα στην έξοδο του Μετρό, επιχειρώντας να ανοίξουν ένα πανό στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Πράγματι, για περίπου 2-3 λεπτά, άνοιξαν ένα πανό που έγραφε «Αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη» και πέταξαν τρικάκια. Αμέσως μετά εμφανίστηκαν αστυνομικοί της Ομάδας «Δράση» και «Πάνθηρες» που βρίσκονταν στο σημείο και υπήρξε ολιγόλεπτη ένταση. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. απώθησαν τους περίπου 100 αντιεξουσιαστές ξανά εντός του σταθμού Μετρό στην πλατεία Συντάγματος, ενώ κατά πληροφορίες έγιναν και πέντε προσαγωγές.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για περιορισμένη χρήση χημικών από την Ομάδα «Δράση» και… απάντηση με πυροσβεστήρες από τους αντιεξουσιαστές. Αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία στην πλατεία Συντάγματος, ενώ είναι έντονη η αστυνομική παρουσία.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το