Αθλητισμός

Συνέτριψαν 5-0 τον Αίαντα Πυλαίας οι γυναίκες του Βόλου

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου Γυναικών στον 1ο όμιλο, με τον Βόλο να σημειώνει άνετη νίκη με 5-0 επί του Αίαντα Πυλαίας εντός έδρας. Το ματς κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο, όταν το βολιώτικο συγκρότημα προηγήθηκε με 4-0.

Η Ελένη Γαρυφαλλίδου ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια του αγώνα, καθώς πέτυχε τα τέσσερα από τα πέντε τέρματα της ομάδας της, παίζοντας μάλιστα 70 λεπτά στο παιχνίδι. Σημείωσε το 1-0 στο 8’ με σουτ, για να σκοράρει στο 12’ η Πλατανιά, γράφοντας το 2-0 για τον Βόλο. Ακολούθησαν άλλα τρία τέρματα από την Γαρυφαλλίδου, όλα με σουτ, στο 18’ στο 26’ και στο 62’.

Ο Βόλος είχε δοκάρι με την Πλατανιά στο 45’, ενώ η ομάδα του Αίαντα είχε δύο καλές στιγμές στο ματς, με την Φραγκιαδάκη στο 14’ και με την Χατζηκαλημέρη στο 38’, με την τερματοφύλακα Φέγγερ να κρατά ανέπαφη την εστία του Βόλου.

Με τη νίκη τους αυτή οι «κυανέρυθρες» βρίσκονται τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αισιοδοξώντας σε μια καλύτερη συνέχεια στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

ΒΟΛΟΣ: Φέγγερ, Τράικου, Σαντίκου (74’ Κουτσογεωργίου), Σταμοπούλου (70’ Χασάπη), Γιουβανούδη, Γκαντούλη, Πλατανιά (54’ Βαρελά), Μπότσαρ, Πούλιου, Κρανιά (74’ Καουνά), Γαρυφαλλίδου (70’ Θεοχάρη).

ΑΙΑΣ ΠΥΛΑΙΑΣ: Μητσάγκα (73’ Αρβανιτιδου), Γουλιέλμου, Μπογιατζή (58’ Γρίβα), Ρετζέπη, Γιαμπούρη, Χατζηκαλημέρη (50’ Μπότα), Φραγκιαδάκη, Καρπούζη (58’ Μπαξεβανίδου), Χαραλαμπάκη, Κεχαγιά (50’ Κυριακοπούλου), Χ. Παπαδοπούλου.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Φεγγάρι του Λύκου: Σήμερα η πανσέληνος του Ιανουαρίου – Πώς προέκυψε το όνομα

Το πρώτο ολόγιομο φεγγάρι της χρονιάς, γνωστό ως πανσέληνος του λύκου, είναι σήμερα! Σύμφωνα με…

25 Ιανουαρίου 2024

Κάλεσμα του ΚΕΘΕΑ σε συνδιάσκεψη φορέων στον Βόλο

Ο Σύλλογος Φίλων, Εθελοντών και Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ, μέλος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Οικογένειας ΚΕΘΕΑ…

25 Ιανουαρίου 2024

Τρύπα

Μία τρύπα έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στη συμβολή των οδών Ιάσονος – Ροζού. Η τρύπα…

25 Ιανουαρίου 2024

Παγίδα

Παγίδα για τους διερχόμενους πεζούς, ειδικά τις νυκτερινές ώρες, αποτελεί το σπασμένο μάρμαρο της φωτογραφίας,…

25 Ιανουαρίου 2024

Υποψήφιος για το γκολ της αγωνιστικής το Ντέλετιτς

Συνεχίζεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Stoiximan Best Goal της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.…

25 Ιανουαρίου 2024

Web Seminar “Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας” από τον ΣΒΘΣΕ

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024, και ώρα 15.00 έως 17.00 ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας &…

25 Ιανουαρίου 2024