Τοπικά

Συνεργάτες για το ΚΕΔΑΒ αναζητεί ο «Εσταυρωμένος»

Το ΚΕΔΑΒ της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, παράρτημα του «Εσταυρωμένου», αναζητεί εθελοντές – συνεργάτες για τις δραστηριότητες του Κέντρου.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ι.Μ. Δημητριάδος – παράρτημα του «Εσταυρωμένου» – Θουκυδίδου 10, στον Βόλο, λειτουργεί καθημερινά για να εξυπηρετεί τις ανάγκες απόρων οικογενειών, αστέγων, ασθενών, αποφυλακισθέντων, προσφύγων και μεταναστών, αλλά και διαφόρων κοινωνικών υπηρεσιών (νοσηλευτικών ιδρυμάτων, φυλακών, ιδρυμάτων κ.ά.). Να σημειωθεί πως μέχρι 15 Αυγούστου θα παραμείνει κλειστό για ανακαίνιση των χώρων του.
Για τη συνέχιση της λειτουργίας του ΚΕΔΑΒ έχουμε ανάγκη και από νέους εθελοντές – συνεργάτες που θα διακονούν σε διάφορες θέσεις, ανάλογα με τη διάθεση και τα χαρίσματά τους.
Η διακονία τους θα είναι πάντοτε πρωινή και μάλιστα για δυόμιση ώρες (10.00 π.μ. – 12.30 μ.μ.). Δεν πρόκειται για κουραστικές εργασίες, αλλά για συνεργασία σε θέματα υποδοχής των επισκεπτών και τακτοποίησης των προσφορών σε κρεμάστρες ή σε χαρτοκιβώτια.

Το θέμα που μας ενδιαφέρει περισσότερο, είναι η σταθερότητα του εθελοντή, σε σχέση με την παρουσία του τις ημέρες και τις ώρες διακονίας, αλλά και με τη διάθεση να συνεργαστεί μαζί μας. Βεβαίως, είναι κατανοητό πως θα υπάρχουν και περιπτώσεις που θα αδυνατεί να προσέλθει. Αυτό θα τακτοποιείται με άλλους αντικαταστάτες.
Αν επιθυμείτε να ενταχθείτε στην ομάδα των συνεργατών του «Ε», θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον π. Θεόδωρο Mπατάκα, εφημέριο του Μητροπολιτικού Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Βόλου και πρόεδρο του Δ.Σ. του «Ε».
Τρόποι επικοινωνίας: Τηλέφωνα: 2421025409 (Ναού) και 2421310021 (ΚΕΔΑΒ) και e-mail: [email protected]/.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το