Τοπικά

Συνεργασία του ΚΗΦΗ Βόλου με τις Τοπικές Ομάδες Υγείας Μαγνησίας

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 προσωπικό του δομής ΚΗΦΗ Βόλου, δομή της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ η οποία είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Eπιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020, πραγματοποίησε δικτύωση με την κυρία Βασιλική Περδίκη κοινωνική λειτουργό της Τοπικής Ομάδας Υγείας Νέας Ιωνίας Βόλου.
Η συνάντηση αφορούσε την ενημέρωση αλλά και την συνεργασία των δύο υπηρεσιών. Στο πλαίσιο αυτό συναποφασίστηκε η οργάνωση ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα «Ο δεκάλογος της διατροφής. Τι αλλάζει τώρα που μεγαλώνουμε». Την ομιλία θα την παρουσιάσουν η κυρία Χατζηκυριακίδη Κατερίνα, κοινωνική λειτουργός της ΤΟΜΥ Αγχιάλου, η κυρία Πάντου Κατερίνα κοινωνική λειτουργός της ΤΟΜΥ Αγριάς και η κυρία Νέλλη Χονδρογιάννη, Διαιτολόγος Διατροφολόγος του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής. Επιπλέον συναποφασίστηκε στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δομών η διενέργεια περαιτέρω δράσεων.
Η ημερομηνία της εκδήλωσης ορίστηκε την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11πμ. Στον χώρο της δομής στην οδό Μητροπολίτου Γρηγορίου με Γιαννιτσών. Η ομιλία απευθύνεται στους ωφελούμενους της δομής αλλά και σε όλους όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το