Αθλητισμός

Συνεργασία της Νίκης Βόλου με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Ενημερωτική ημερίδα για τη βιολειτουργική διατροφή

Ο Γ.Σ.Β. «Η Νίκη», η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, προχωρούν σε μια πρωτοποριακή συνεργασία για τον αθλητισμό.
Το καινοτόμο και πανευρωπαϊκά αναγνωρισμένο και βραβευμένο ‘’Εξατομικευμένο Πρόγραμμα Βιολειτουργικής Διατροφής για τον Επαναπρογραμματισμό του Μεταβολισμού και την Εξασφάλιση της Υγείας’’ της εταιρίας FOODOXYS (spin-off εταιρίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ) από την Επιστημονική Ομάδα του Καθηγητή Δημήτρη Κουρέτα , υιοθετήθηκε από τον Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» και την ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ξεκινώντας ένα κοινό «ταξίδι», με στόχο κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης, αλλά και κάθε αθλητής κι αθλήτρια, ανεξαρτήτως ηλικίας, να ενημερωθεί, με ότι πιο σύγχρονο κι αποτελεσματικό προσφέρει η επιστήμη .
Η πρώτη ενημερωτική ημερίδα, διοργανώνεται το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (πρώην Γαλλικό Ινστιτούτο) και ώρα 12:00.

Η ημερίδα, απευθύνεται σε διοικούντες, παράγοντες, προπονητές, γονείς και αθλητές αλλά και σε άτομα που ενδιαφέρονται για την εξασφάλιση υγιεινού τρόπου ζωής, μέσω του καινοτόμου αυτού προγράμματος .

Η είσοδος είναι δωρεάν με προσκλήσεις ονομαστικές και θα υπάρχει δυνατότητα συζήτησης –αποριών και προγραμματισμού αξιοποίησης κατά ομάδες αθλητών και ενηλίκων .
Αξίζει να σημειωθεί ότι η FOODOXYS ‘’υιοθέτησε’’ τους κολυμβητές και κολυμβήτριες της αγωνιστικής ομάδας του Συλλόγου που αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλήτρια Ελλάδος και περιλαμβάνονται στη λίστα της προεθνικής, ως ελάχιστη προσφορά επιβράβευσης τους με στόχο την ΑΝΑΠΤΥΞΗ τους και μόνο .
Ομιλητής Καθηγητής Δημήτρης Κουρέτας

Δηλώσεις συμμετοχής για έκδοση ονομαστικών προσκλήσεων
Email : [email protected] & 24210 85221 για Αθλητικούς Συλλόγους της πόλης του ΒΟΛΟΥ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το