Αθλητισμός

Συνεργασία με τον Ολυμπιακό Βόλου ανακοίνωση ο Ολυμπιακός Πειραιώς

Αρχίζει συνεργασία με Ολυμπιακό Πειραιώς ο Ολυμπιακός Βόλου. Αυτό ανακοίνωσε χθες ο διευθυντής επικοινωνίας των Πειραιωτών Κώστας Καραπαπάς στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Θύρας 7 στην πόλη μας.
Πολύς κόσμος έδωσε το «παρών» χθες στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Θύρας 7 στην πόλη μας (Ιωλκού με Κωνσταντά). Τον Ολυμπιακό Π. εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης, ο διευθυντής επικοινωνίας Κώστας Καραπαπάς, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Γιώργος Αμανατίδης και Θανάσης Κωστούλας, καθώς και ο Αργύρης Λίβας, που είναι νομικός εκπρόσωπος τόσο του Ολυμπιακού Π., όσο και του Ολυμπιακού Β., ενώ εκ μέρους της Θύρας 7 παραβρέθηκαν οι Τάκης Τσουκαλάς και Άκης Βαρδαλάκης.
Ο κ. Καραπαπάς έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου με τις οποίες επισημοποίησε τη συνεργασία του Ολυμπιακού Βόλου με τον συνονόματο του Πειραιά. «Η συνεργασία μας έχει δρομολογηθεί, γιατί θέλουμε η ιστορική ομάδα του Βόλου να είναι ισχυρή κι όταν μία ομάδα λέγεται Ολυμπιακός για μας έχει μία διαφορετική αξία. Η συνεργασία μας θα είναι σε όλα τα επίπεδα.

Μία ομάδα με τόσο κόσμο, με τέτοια ιστορία και σε μία τόσο όμορφη πόλη, που μοναδική παραφωνία είναι ο δήμαρχος-ανέκδοτο που έχει, δεν μπορεί να μένει εκεί που είναι. Πρέπει να προχωρήσει και να πάει μπροστά. Πρέπει να ελέγξουμε όλες τις προοπτικές. Η συνεργασία είναι η θέλησή μας και είναι η θέληση του Ολυμπιακού Βόλου, όπως γνωρίζω.
Αυτή η μεγάλη ομάδα του Βόλου πρέπει να βρει και πάλι τον δρόμο της. Το χρονοδιάγραμμα είναι άμεσο. Δεν έχουμε πολύ καιρό για χάσιμο. Οι άνθρωποι εδώ βλέπω ότι ξεκινούν νέες προσπάθειες, για να σώσουν αυτή την ιστορική ομάδα. Θα είμαστε κοντά τους και θα είμαστε κοντά και στις πραγματικές ομάδες του Βόλου. Οι άλλες ομάδες που φτιάχνονται για άλλους λόγους δε μας απασχολούν. Αυτό είναι παραποδόσφαιρο, δεν είναι ποδόσφαιρο» δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και συμπλήρωσε:
«Θα είμαστε πολύ κοντά σε όλους τους συνδέσμους σε όλη την Ελλάδα. Ειδικά στον Βόλο, που μας αρέσει πάρα πολύ η πόλη, θα είμαστε διαρκώς κοντά τους, όπως νομίζω ότι θα είμαστε διαρκώς κοντά και στον Ολυμπιακό Βόλου, που είναι μία ομάδα πολύ σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ από παιδί θυμάμαι πάντα δύο μεγάλες ομάδες του Βόλου, τον Ολυμπιακό και τη Νίκη. Τώρα έχετε και κάτι καινούργιες ομάδες στην πόλη, μία που λέγεται… Έχιδνα ή κάπως έτσι. Δεν ξέρω το όνομα ακριβώς. Εμείς είμαστε Ολυμπιακός».

Σχετικά με τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ολυμπιακό Π. και τον Αχιλλέα Μπέο ο κ. Καραπαπάς σχολίασε: «Δεν υπάρχει καμία διαμάχη. Είναι σαν να λέμε ότι έχει διαμάχη ο πλανήτης Άρης με ένα… περίπτερο. Δεν έχει μέγεθος ο Μπέος να έχει διαμάχη με τον Ολυμπιακό. Ποιος είναι ο Μπέος;
Εμείς εδώ είμαστε. Περπατάμε με το πρόσωπό μας παντού, όπου πηγαίνουμε. Πηγαίνουμε πάντα, όπου θέλουμε».
Τέλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα νέα γραφεία της Θύρας 7 στον Βόλο λέγοντας πως «ο Ολυμπιακός Π. είναι δυνατός σε όλη την Ελλάδα από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, όπως λέει και ένα σύνθημα της Θύρας 7. Αυτό συμβαίνει και στον πανέμορφο Βόλο, τον οποίον αγαπάμε πάρα πολύ, τον επισκεπτόμαστε και θεωρούμε ότι είναι μία πόλη που αγαπάει πάρα πολύ κι εκείνη τον Ολυμπιακό και λόγω παράδοσης και για το γεγονός ότι η μεγαλύτερη ομάδα αυτής της πόλης είναι ο Ολυμπιακός Β.».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το