Τοπικά

Συνεπλάκησαν στον δρόμο Βόλου- Αργαλαστής γιατί οδηγούσε αργά

Είχε μικρή ταχύτητα το ΙΧ επιβατικό του αυτοκίνητο, στον δρόμο Βόλου- Αργαλαστής, πριν την Κορόπη και ένας ΙΧής που ακολουθούσε και πήγαινε ταχύτερα, του κορνάρισε, του άναψε τα φώτα και όταν τελικά τον προσπέρασε, του έκανε μια χειρονομία, με αποτέλεσμα να απαντήσει ο πρώτος οδηγός.  Ο “βιαστικός” οδηγός σταμάτησε τότε το όχημά του, αποκόπτοντας και την κίνηση του άλλου και ζήτησε “τα ρέστα”…
Τελικά ο 59χρονος οδηγός που πήγαινε αργά συνεπλάκη με τον 54χρονο “βιαστικό” από την Πάτρα, με αποτέλεσμα να χτυπηθούν. Μάλιστα ο “βιαστικός” φέρεται να έβγαλε το τρίγωνο στάσης και να χτύπησε με αυτό τον 59χρονο στο χέρι, ενώ ο άλλος, που ήταν τελικά και ο μηνυτής, τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έκρινε ένοχο τον 59χρονο για απλή σωματική βλάβη, ενώ έπαυσε τις διώξεις για τα αδικήματα της απειλής και της εξύβρισης και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.
Το επεισόδιο είχε συμβεί τον Μάιο του 2014, στο 206 χλμ. Βόλου-Ζαγοράς από τον νότιο κλάδο. Και οι δύο, μηνυτής και δράστης, ήταν παρόντες χθες στην ακροαματική διαδικασία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το