Τοπικά

Συνέντευξη του Γ. Καλτσογιάννη στον Alpha: «Θα αυξήσουμε μισθούς και συντάξεις»

Το πρόγραμμα της Ν.Δ. σε πολλούς άξονες της οικονομίας και ευρύτερα της καθημερινότητας ξεδίπλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιώργος Καλτσογιάννης σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.
Ο κ. Καλτσογιάννης περιέγραψε αρχικά την κατάσταση με τις υποδομές στην Μαγνησία επισημαίνοντας πως το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη αναβάθμιση, ώστε να έρθουν ακόμη περισσότεροι τουρίστες, συμπληρώνοντας πως στα τέσσερα χρόνια που πέρασαν η κυβέρνηση δεν έπραξε τα δέοντα για την εξέλιξη των υποδομών στα οδικά και σιδηροδρομικά δίκτυα.

Παράλληλα τόνισε πως η σημερινή κυβέρνηση με την εχθρική της πολιτική απέναντι στον ιδιωτικό τομέα έχει οδηγήσει την Μαγνησία σε περαιτέρω αποβιομηχάνιση, ενώ οι άνθρωποι της αγοράς δέχονται το ένα πλήγμα μετά το άλλο.
«Οι μικρομεσαίοι ακροβατούν μεταξύ των απανωτών φόρων και του μειωμένου τζίρου και αγωνίζονται να κρατήσουν ζωντανές τις επιχειρήσεις τους» τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους 16 άξονες δράσεων και παρεμβάσεων στην καθημερινότητα θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική ευημερία και στην πραγματική οικονομία δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ενδυνάμωση του ιδιωτικού τομέα που τόσο ζημιώθηκε στα τέσσερα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ».

Με συγκροτημένο και περιεκτικό πολιτικό λόγο ο κ. Καλτσογιάννης περιέγραψε το οικονομικό πρόγραμμα της Ν.Δ. επισημαίνοντας πως με την ανάπτυξη θα είναι δυνατές οι μειώσεις στην φορολογία δημιουργώντας ένα ενάρετο κύκλο οικονομικής δράσης.
«Θα δουλέψουμε για να τονώσουμε την πολυπόθητη ανάπτυξη στην Ελλάδα και δεσμευόμαστε για αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις αλλά και για την διατήρηση των επιδομάτων, με τους πόρους για την άσκηση της κοινωνικής πολιτικής να προέρχονται μέσα από την τόνωση της ανάπτυξης και την αύξηση των εσόδων που θα δώσουν την δυνατότητα στήριξης των μισθωτών, των συνταξιούχων και των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων» υπογράμμισε ο κ. Καλτσογιάννης και πρόσθεσε πως «η κοινωνική συνοχή και ευημερία θα επιτευχθεί αφενός από την ανάπτυξη και την δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας, αφετέρου από την ενίσχυση των κοινωνικών βοηθημάτων προς τους ανήμπορους και τους άνεργους που θα περιέχουν παράλληλα και το κίνητρο για την κατάρτιση και επανένταξη στην αγορά εργασίας».
Ο κ. Καλτσογιάννης τόνισε πως «απέναντι στο διχαστικό λόγο και τα ψεύτικα λόγια του ΣΥΡΙΖΑ, η Ν.Δ. απαντά με ενότητα, συστράτευση, δίχως αποκλεισμούς, αλλά και με την γλώσσα της αλήθειας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το