Ελλάδα

Συνελήφθη ο Ροδίτης που έκανε φάρσα για βόμβα στη Digea

Στο εδώλιο θα καθίσει ένας ηλικιωμένος από την κοινότητα Μασάρων της Ρόδου που κατηγορείται για διασπορά ψευδών ειδήσεων και απειλή, καθώς ταυτοποιήθηκε ως ο φαρσέρ που είχε προειδοποιήσει για τοποθέτηση βόμβας στις εγκαταστάσεις της DIGEA στο νησί.

Κίνητρο του δράστη, ήταν έλλειψη ανταπόκριση από πλευράς της εταιρείας στα αιτήματα του για την βελτίωση του ψηφιακού σήματος εκπομπής στην περιοχή όπου κατοικεί! Έτσι, στις 19.32΄ της 23ης Ιουνίου 2016 είχε καλέσει το τηλεφωνικό κέντρο της και είχε ισχυριστεί στην τηλεφωνήτρια ότι είχε βάλει βόμβα δίπλα στην κεντρική είσοδο. Τότε, είχε εκκενωθεί το κτίριο που ερευνήθηκε από ειδικούς του Τ.Ε.Ε.Μ., αλλά δεν βρέθηκε κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός.

Στην πορεία της προανάκρισης για την φάρσα, διαπιστώθηκε ότι ο αριθμός από τον οποίο έγινε το προειδοποιητικό τηλεφώνημα ανήκε σε γυναίκα που είχε πεθάνει και τον χρησιμοποιούσε ο σύζυγός της, ο οποίος είχε καλέσει επανειλημμένα την εταιρεία για να εκφράσει παράπονα για κακή λήψη σήματος στην περιοχή του Αρχαγγέλου! Ο ηλικιωμένος κλήθηκε να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και επιβεβαιώθηκε ότι αυτός είχε κάνει την φάρσα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το