Ελλάδα

Συνελήφθη ο δραπέτης «τοξοβόλος» και μία συνεργός της Πόλας Ρούπα

Με μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής που έλαβε χώρα τα ξημερώματα συνελήφθησαν δύο γυναίκες και ένας άντρας, γνωστός με το όνομα «τοξοβόλος του Συντάγματος». Ο άνδρας ήταν δραπέτης κι αναζητείτο.

Μια εκ των δύο γυναικών είναι συνεργός της Πόλας Ρούπα. Ο συλληφθείς Γιάννης Μιχαηλίδης είχε αποδράσει το περασμένο καλοκαίρι από τις φυλακές Τίρυνθας όπου κρατείτο, ενώ είχε Ο συλληφθείς είχε κατηγορηθεί για συνέργεια στη διπλή ληστεία τραπεζών στο Βελβεντό Κοζάνης, ενώ εξέτιε ποινή 13 ετών στις αγροτικές φυλακές, μετά την καταδίκη του, το 2015, για την ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πεύκη.

Στα χέρια των Αρχών έπεσε και η Κ.Α., η οποία είχε σχέσεις με την Πόλα Ρούπα και είχε συλληφθεί μαζί της στην τελευταία επιχείρηση των Αρχών για τον εντοπισμό της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη. Και αυτή αναζητείτο από την αντιτρομοκρατική, καθώς ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το δικαστήριο, σταμάτησε να παρίσταται, να δίνει το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα κι έκτοτε κρυβόταν. Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι οι δύο «γνωστοί» συλληφθέντες προέρχονται από τελείως διαφορετικές ομάδες και η αντιτρομοκρατική ψάχνει να βρει το κοινό σημείο επαφής τους.

Στην κατοχή τους βρέθηκε μεγάλος αριθμός οπλισμού, ενώ οι τρεις συλληφθέντες θα περάσουν σε λίγη ώρα το κατώφλι του ανακριτή.

 

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το