Κόσμος

Συνελήφθη άνδρας και ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στη Στοκχόλμη

Οι αστυνομικές αρχές της Σουηδίας φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους τον δράστη της φονικής επίθεσης με φορτηγό εναντίον πεζών, στο κέντρο της Στοκχόλμης, μετά από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Aftonbladet, επικαλούμενη πηγές που δεν κατονομάζονται, ένας άνδρας συνελήφθη στα βόρεια προάστια της πρωτεύουσας και ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση.

Πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο άνδρας ήταν ελαφρά τραυματισμένος.

Νωρίτερα, οι αρχές είχαν επιβεβαιώσει ότι έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή δύο ατόμων, ενώ έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία ενός άνδρα, ο οποίος θεωρείται πως συνδέεται με το χτύπημα, ζητώντας από τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι να δώσουν τις σχετικές πληροφορίες.«Θέλουμε να έρθουμε σε επαφή με αυτό το πρόσωπο», ανέφερε ένας αξιωματικός, δείχνοντας τη φωτογραφία ενός άνδρα, σχετικά νεαρής ηλικίας, που φορά μια μαύρη κουκούλα. Πρόκειται για εικόνες που τραβήχτηκαν από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονταν σε σημείο κοντά στην επίθεση.

Οι αρχές εξέφραζαν τον φόβο ότι ο δράστης της φονικής επίθεσης κυκλοφορεί ελεύθερος στη Στοκχόλμη και είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το