Ελλάδα

Συνέλαβαν πολίτη στην είσοδο της Βουλής γιατί είχαν λάθος στοιχεία ότι χρωστούσε! Απίστευτη ιστορία, για δεύτερη φορά

Σε απίστευτη ταλαιπωρία υπεβλήθη ένας πολίτης που θέλησε σήμερα να επισκεφτεί τη Βουλή.
Μόλις έδωσε την ταυτότητα του ο 50 χρόνος άνδρας συνελήφθη στο φυλάκιο της Βασιλίσσης Σοφίας στη Βουλή, για χρέη στο δημόσιο από το νέο σύστημα ασφαλείας της αστυνομίας που βρίσκεται στη Βουλή. Το police on line το οποίο έχει εγκατασταθεί πριν απόμερικούς μήνες. Οι αστυνομικοί της Βουλής τον παρέδωσαν στο Αστυνομικό τμήμα Συντάγματος προκειμένου να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σε συνεννόηση με τον εισαγγελέα.

Ομως εκεί διαπιστώθηκε ότι το σύστημα προφανώς δεν ήταν ενημερωμένο αφού ο πολίτης από τις 14 Ιουνίου του 2018 είχε πληρώσει την ποινή που του είχε επιβάλει το Πλημμελειοδικείο Πειραιά.

Στο θέμα κάποιοι επιχείρησαν να δώσουν και πολιτικές διαστάσεις αφού οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν ότι η είσοδος για τον συγκεκριμένο πολίτη δόθηκε από το γραφείο του αντιπροέδρου της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη. Ωστόσο τελικά απεδείχθη ότι ο θησαυρός ήταν «άνθρακες» αφού ο πολίτης τζάμπα ταλαιπωρήθηκε και τζάμπα συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Βουλής και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που πολίτης συλλαμβάνεται με αφορμή τις πληροφορίες που δίνει το online σύστημα της αστυνομίας που υπάρχει στη Βουλη και στη συνέχεια διαπιστώνετε ότι ο ίδιος είτε έχει πληρώσει τις οφειλές του είτε δεν έχει εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το