Τοπικά

Συνέδριο με θέμα “Ψηφιακός Μετασχηματισμός: Εκπαιδευτικές και επαγγελματικές προοπτικές”

O Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΔΗΜΗΤΡΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων – Αντιδημαρχία Διοίκησης, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Θεσσαλίας διοργανώνει συνέδριο με τίτλο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός: Εκπαιδευτικές και επαγγελματικές προοπτικές» που θα διεξαχθεί στον αύλειο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας, τη Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022, ώρα 19:30-22:30.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση βάσει εμπειρικών και επιστημονικών δεδομένων τόσο για τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές προοπτικές που προκύπτουν από τον ψηφιακό μετασχηματισμό ο οποίος επιταχύνεται ραγδαία με την πρόοδο των νέων τεχνολογιών, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η ρομποτική και οι τεχνολογίες υπολογιστικού νέφους (cloud computing).
Προσκεκλημένοι/ες εμπειρογνώμονες από το χώρο της εκπαίδευσης και της τεχνολογίας θα μοιραστούν τις απόψεις τους για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό ως μια αναγκαιότητα για την εκπαίδευση και την αγορά εργασίας.
Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται εργαστήρια ενημέρωσης βασισμένα σε Ευρωπαϊκά Εκπαιδευτικά έργα.
Καθ’ όλη την διάρκεια του συνεδρίου θα υπάρχει η δυνατότητα δικτύωσης των συμμετεχόντων με συνοδεία ελαφρού δείπνου και της τοπικής μπύρας LoLa.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και απαιτείται προεγγραφή, καθώς μετά το πέρας της εκδήλωσης θα δοθούν στους συμμετέχοντες:
1. Βεβαίωση συμμετοχής
2. Σχετικό καινοτόμο υποστηρικτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή
Πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα του συνεδρίου https://events.dimitra.gr/ ή στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΔΗΜΗΤΡΑ, τηλ.: 2410 554028, email [email protected]
Θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης της νόσου COVID – 19.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το