Ελλάδα

Συνεδριάζει σήμερα το υπουργικό Συμβούλιο

Συνεδριάζει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, ενώ το απόγευμα στις 17:00 θα ακολουθήσει η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Χθες Τρίτη μακρά τακτική και συνολική στρατηγική συζήτηση για το πώς προχωρά από εδώ και πέρα η κυβέρνηση και πώς υλοποιεί τους βασικούς άξονες της πολιτικής της, πραγματοποιήθηκε στην τετράωρη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Προχωρώντας σε μια ανασκόπηση της πρόσφατης διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, που μόνο ανέφελη διαδικασία δεν ήταν για κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ, σειρά πήρε το πολιτικό σχέδιο για την «επόμενη μέρα» και ενόψει της εισήγησης που θα γίνει σήμερα Τετάρτη στην Πολιτική Γραμματεία και της Κεντρικής Επιτροπής που συνεδριάζει την Παρασκευή, υπήρξε η σχετική συζήτηση στην πολύωρη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.

Από τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου μπορεί να έλειψε το θέμα Καμμένου, πλην όμως δεν έλειψαν οι διαφωνίες για επιμέρους θέματα αλλά και η ανταλλαγή απόψεων.

Σε ό,τι αφορά τέλος, στους άξονες του κυβερνητικού έργου, έχουν ως εξής:

Ανάπτυξη και εργασία
Κοινωνικές παρεμβάσεις στήριξης (και οικοδόμηση του κοινωνικού κράτους)
Θεσμικές τομές
Οριστική και βιώσιμη πρόσβαση στις αγορές τον Αύγουστο του 2018

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το