Τοπικά

Συνεδριάζει σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Βόλου – Αποφασίζεται η ίδρυση Φορέα Διαχείρισης Πανθεσσαλικού Σταδίου

Με 14 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:30, το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου στο Δημαρχείο Βόλου.

Στη συνεδρίαση, αναμένεται να ληφθεί απόφαση περί ίδρυσης Φορέα Διαχείρισης Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου με την επωνυμία “Πανθεσσαλικό Ανώνυμη Εταιρεία” και απόφαση για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2021. (απόφαση Ο.Ε)

Επίσης, θα ληφθούν αποφάσεις έγκρισης πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής εργασιών/βεβαιώσεων καλής εκτέλεσης εργασιών της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, αναφορικά με τη διόρθωση του μητρώου κινητών παγίων του Δήμου Βόλου και  για την εκμίσθωση δημοτικών ελαιοπεριβόλων ευρισκομένων στην Τ.Κ. Αγ. Βλασίου της Δ.Ε. Αρτέμιδας.

Επίσης, θα ληφθούν αποφάσεις διαπιστωτικών πράξεων περί λύσεων συμβάσεων δωρεάς ακινήτων κι οικοπέδων.  Τέλος, θα ληφθούν αποφάσεις, για την ένταξη των 14 ενοίκων στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Δ. Βόλου στην Παιδόπολη Αγριάς και τους όρους διαμονής τους, για την έγκριση σίτισης-παροχής πρωινού σε άπορους μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των σχολείων του Δήμου Βόλου συνολικής δαπάνης ποσού 21.297,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και για συμπληρωματική κατανομή και απόδοση επιχορήγησης λειτουργικών δαπανών θέρμανσης των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 2021.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το