Τοπικά

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη για τα δημοτικά τέλη ζητούν οι παρατάξεις “Μαζί για τον Βόλο” και “Βόλος, Ανατροπή, Δημιουργία”

Αίτημα για νέα συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέμα τον ορισμό των δημοτικών τελών για το 2021, κατέθεσαν στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γ.Μουλά και τον πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Αρ.Σαββάκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων «Μαζί για τον Βόλο» και «Βόλος, Ανατροπή, Δημιουργία».
Στο αίτημα που κατέθεσαν αναφέρουν:
«Στην επικείμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου την Πέμπτη 29/10/2020 θα συζητηθεί ο καθορισμός του ύψους των δημοτικών τελών για το 2021. Με τις εισηγήσεις που έχουμε παραλάβει φαίνεται πως ο Δήμος Βόλου θα εισπράξει 4.713.691,08 ευρώ παραπάνω σε σχέση με το 2020 (+28%) λόγω των παραπάνω ηλεκτροδοτούμενων τετραγωνικών που δηλώθηκαν στην ηλεκτρονική εφαρμογή της Κ.Ε.Δ.Ε. Θεωρούμε το θέμα ιδιαίτερα σοβαρό και για αυτό ζητάμε να αποσυρθεί από την ημερήσια διάταξη του επόμενου δημοτικού συμβουλίου που έχει οριστεί να γίνει δια περιφοράς . Ζητάμε να αποφασίσετε τη διεξαγωγή νέας συνεδρίασης, με ασφαλή τρόπο (τηλεδιάσκεψη), με θέμα τον ορισμό των δημοτικών τελών του 2021. Στη συνεδρίαση αυτή θα θέλαμε να ενημερώσετε τους πολίτες γιατί αποκλείσατε το ενδεχόμενο μείωσης των συντελεστών των δημοτικών τελών, καθώς και να παρουσιάσετε τη μελέτη που αφορά την αξιοποίηση των 4,713,691,08 ευρώ ανταποδοτικά για το έτος 2021.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Βόλου

Ακρίβος Αθανάσιος
Αποστολάκης Ιάσων
Βακουφτσή Κερασίνα
Γάντζου Αφροδίτη
Μαυρογιάννης Λεωνίδας
Παπαδημητρίου Άννα Μαρία
Παπαδούλης Απόστολος
Παπαθανασίου Ελένη
Τσιμπανάκος Δημήτρης
Τσιτούμη Διαλεχτή»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το