Τοπικά

Συνεδρίασε η Τοπική Οργάνωση Βόλου της Ν.Δ. ενόψει της επίσκεψης Αυγενάκη

Παρουσία της υποψηφίας Δημάρχου Βόλου Νάνσυς Καπούλα και του Υπευθύνου Οργανωτικού της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Πέτρου Μπατζιάκα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου συνεδρίαση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ στο Βόλο (ΔΗΜΤΟ).
Στη συνεδρίαση, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Βόλου Δημήτρης Βαΐτσης, έθεσε προς συζήτηση θέματα που είχαν ως κύριο στόχο την καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης με ομιλητή τον Γραμματέα του κόμματος κ. Λευτέρη Αυγενάκη που θα επισκεφθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου το Βόλο, προκειμένου να ανακοινώσει και επισήμως την στήριξη του κόμματος στο πρόσωπο της Νάνσυς Καπούλα για το Δήμο Βόλου εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Επίσης, συζήτηση πραγματοποιήθηκε και για την εκδήλωση την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, με επίσημη προσκεκλημένη την Βουλευτή Β’ Αθηνών και Τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της ΝΔ Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου που θα πραγματοποιηθεί στην ταβέρνα «Γκάζι» στις 13.30.
Τέλος, συζητήθηκε το θέμα της ετοιμότητας των στελεχών του κόμματος για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ τον λόγο εκτός των προαναφερόμενων στελεχών του κόμματος έλαβε και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βόλου κ. Χριστόφορος Ιγγλέσης.
Υπενθυμίζεται πως τον Βόλο θα επισκεφθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί, ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο κ. Αυγενάκης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΝΟΔΕ Μαγνησίας στο ΤΕΕ με θέμα : «Η πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές».
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν, επίσης ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο αναπλ. τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών της ΝΔ, Βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, τα μέλη της Επιτροπής για την Προετοιμασία των Εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση Κώστας Τζανακούλης τ. δήμαρχος Λαρισαίων, και Μιχ. Ι. Σταυριανουδάκης Δήμαρχος Δήμου Δάφνης – Υμηττού, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ.

Την εκδήλωση θα την συντονίσει ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας Δημοσθένης Β. Νταόπουλος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το