Πολιτισμός

Συνεχίζονται οι προβολές στην «Εξωραϊστική»

Συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό σινεμά του Βόλου, την «Εξωραϊστική», η οποία υπόσχεται όμορφα βράδια κάτω από τον έναστρο ουρανό.
Το προσεχές πρόγραμμα είναι το εξής:
Θέατρο Σκιών Αθανασίου, Ο Καραγκιόζης μονομάχος, 12/8 στις 20.00: Ο Καραγκιόζης και η ξυπόλυτη οικογένειά του μένουν στη Ρώμη μέχρι που ένα αναπάντεχο γεγονός θα αναγκάσει τον ήρωά μας να μπει στην αρένα…
Το λευκό κοράκι, από 12/8 έως 14/8 στις 21.30: Το φιλμ παρακολουθεί τον Ρούντολφ Νουρέγιεφ, ακόμα «Ρούντι», από τα παιδικά του χρόνια, όταν μεγάλωνε φτωχικά με τη μητέρα και τις τρεις αδελφές του, ώς τη δεκαετία του ’50, όταν έχει γίνει το ανερχόμενο αστέρι του Λένινγκραντ και των μπαλέτων Κίροφ και δίνει παραστάσεις στο Παρίσι, μαγεύοντας, για πρώτη φορά, τα πλήθη. Εκεί, ο Νουρέγιεφ θα συνειδητοποιήσει ότι το Κόμμα θα αποτελέσει εμπόδιο στη φιλοδοξία του (και την ελευθερία του) και θα αποφασίσει να αυτομολήσει στη Δύση.
Χαλαρώστε κύριε Άλεν!, από 15/8 έως 18/8 στις 21.30: O Αλέν είναι ένας ισχυρός και σεβαστός επιχειρηματίας που βρίσκεται στην κορυφή της καριέρας του και δεν σπαταλά τον χρόνο του σε ανούσια ζητήματα, όπως η οικογένεια, οι φίλοι και η διασκέδαση. Όταν ένα σοβαρό εγκεφαλικό επηρεάζει την ομιλία του, όλα όσα λέει είναι από ακατανόητα έως… ξεκαρδιστικά.

Προκειμένου να σώσει την καριέρα του, θα ζητήσει τη βοήθεια μιας νεαρής λογοθεραπεύτριας.
Ο βασιλιάς των λιονταριών (μεταγλωττισμένη), 19/8 στις 20.25: Η κλασική ταινία της Disney από το 1994, ζωντανεύει ξανά, αυτή τη φορά σε μια CGI και live action εντυπωσιακή κινηματογραφική μίξη.
Το βαποράκι, 19/8 στις 22.20, 20/8 και 21/8 στις 21.30: Ο ογδοντάχρονος Ερλ Στόουν (Κλιντ Ίστγουντ) είναι απένταρος, μόνος και αντιμέτωπος με τη χρεοκοπία της επιχείρησής του, όταν του προσφέρεται μία δουλειά, στην οποία – φαινομενικά – πρέπει απλά να οδηγεί. Στην πραγματικότητα, γίνεται μεταφορέας στην υπηρεσία του μεξικάνικου καρτέλ ναρκωτικών. Τα πάει καλά, τόσο καλά που οι «παραγγελίες» ολοένα και αυξάνονται και ο ίδιος σύντομα ανεβαίνει στην ιεραρχία της «επιχείρησης».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το