Αθλητισμός

Συνεχίζονται οι κινήσεις για εξεύρεση χρηματοδότη στον Ολυμπιακό Βόλου

Μπαίνουμε στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου και δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, όσον αφορά την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού Βόλου, με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να συνεχίζει τις κινήσεις για την εξεύρεση χρηματοδότη για ο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος αποτελεί παρελθόν οριστικά και αμετάκλητα από τον Ολυμπιακό Βόλου και δεν σκοπεύει να εμπλακεί εκ νέου με τα διοικητικά του συλλόγου.

Επειδή κατά καιρούς πολλοί είναι εκείνοι που αναφέρονται στον Ολυμπιακό Βόλου, ό,τι αποτελεί «μαγαζί γωνία», ήρθε η ώρα να φανεί κατά πόσο η ομάδα μπορεί να βρει το άτομο εκείνο, που θα την αναλάβει και θα την οδηγήσει ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη είναι γεγονός ότι κάνουν προσπάθεια να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος, ενώ έχουν δηλώσει ό,τι οι ίδιοι δεν έχουν τις οικονομικές δυνατότητες να λειτουργήσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Έχουν έρθει σε επαφή με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Μαγνησία και όχι μόνο, ενώ ακούστηκε πως ενδέχεται να απευθυνθούν στον Γιάννη Νταόπουλο, ο οποίος έβαλε χρήματα στον Ολυμπιακό τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, είχε την διάθεση να γίνει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, ωστόσο, δεν προχώρησε η ανάληψη του πακέτου μετοχών της ΠΑΕ, από τη στιγμή που η ομάδα υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική και παύει να είναι Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία.

Όσον αφορά τον επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον Βόλο και για τον οποίο έγραψε η «Θ», έγιναν οι πρώτες συζητήσεις με τους ιθύνοντες του Ερασιτέχνη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, όμως δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη, ότι για να πρωταγωνιστήσει ο Ολυμπιακός στο δύσκολο, όπως θα είναι τη νέα χρονιά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θα απαιτηθεί ένα ποσό της τάξης των 350.000 ευρώ περίπου. Χρήματα, που σε δύσκολες εποχές δεν είναι εύκολα να βρεθούν, καθώς αυτός που θα κάνει μπροστά θα πρέπει να είναι σε θέση να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, όταν θα υπάρχουν μόνο έξοδα και μηδαμινά έσοδα.

Πάντως, όσο πιο γρήγορα ξεκαθαρίσει το τοπίο και βρεθεί λύση στο θέμα που έχει να κάνει με τη λειτουργία του Ολυμπιακού τη νέα χρονιά, τόσο καλύτερα για την ομάδα. Κι αυτό, καθώς υπάρχουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές που βοήθησαν τον Ολυμπιακό τη χρονιά που ολοκληρώθηκε και καλό είναι να παραμείνουν, αποτελώντας τη βάση, πάνω στην οποία θα «χτιστεί» ο νέος Ολυμπιακός. Μιλάμε κυρίως για Έλληνες παίκτες, οι οποίοι δεν θα έλεγαν όχι να παραμείνουν στον Ολυμπιακό, εφόσον βρεθεί μία αξιόπιστη λύση για τον σύλλογο. Από την πλευρά τους, σύμφωνα με πληροφορίες, περιμένουν να πληροφορηθούν τις εξελίξεις, παρότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ελεύθεροι, από τη στιγμή που τα συμβόλαιά τους λύνονται αυτόματα, καθώς ο Ολυμπιακός παύει να υφίσταται ως ΠΑΕ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το