Αθλητισμός

Συνεχίζονται οι εγγραφές στη Χιονοδρομία του ΕΟΣ Βόλου

Ξεκίνησαν ήδη οι προπονήσεις στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου για τα “φυτώρια” (υποδομές) Χιονοδρομίας του ΕΟΣ Βόλου , ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές για νέα παιδιά. Στα φυτώρια συμμετέχουν παιδιά άνω των 5 ετών που θέλουν να  μυηθούν στα μυστικά της και να χαρούν τη φύση , το βουνό και το χιόνι . Ο ΕΟΣ Βόλου διαθέτει φυτώριο και στο Αλπικό σκι (καταβάσεις) αλλά και στο Σκι Δρόμων Αντοχής.

Ο Σύλλογος παρέχει:

  1. Της αθλητικές του εγκαταστάσεις με τους προπονητικούς στίβους.
  2. Στα πρώτα μαθήματα οι μικροί αθλητές προπονούνται σε ένα περιβάλλον όπου συνδυάζονται η ασφάλεια με την ψυχαγωγία και η προπονητική με το παιχνίδι.
  3. 15 προπονητικές ημέρες κατ’ ελάχιστο σε μικρές λειτουργικές ομάδες των 8 έως 10 παιδιών. Εφόσον υπάρχει επαρκής χιόνωση για περισσότερες ημέρες προπόνησης, θα συνεχιστούν μέχρι το τελευταίο χιόνι. Για τυχόν μετακίνηση των ομάδων σε άλλο βουνό λόγω έλλειψης χιονιού στο Πήλιο οι γονείς θα επιβαρυνθούν μόνο τα έξοδα μεταφοράς. Οι ομάδες εκμάθησης θα είναι όσο το δυνατόν πιο ομοιογενείς σε σχέση με την ηλικία αλλά και το επίπεδο γνώσης του αθλήματος.
  4. Την κάρτα των παιδιών για την ελεύθερη χρήση των αναβατήρων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου.
  5. Την ασφάλιση των παιδιών.
  6. Τους εκπαιδευτές.
  7. ΜΟΝΟ στο Σκι Δρόμων Αντοχής παρέχονται και τα πέδιλα , οι μπότες και τα μπαστούνια.

Ο Ε.Ο.Σ Βόλου είναι από τα κορυφαία στη Χιονοδρομία σωματεία στην Ελλάδα και τα τελευταία τέσσερα χρόνια κυπελλούχος Ελλάδος στο Αλπικό σκι.
Πληροφορίες-εγγραφές στα τηλέφωνα 6978443301 κ.Ηλίας Μήλιος και 6983512170 κ.Νίκος Τσούκας για Αλπικό σκι και στο 6970490669 κ.Δημήτρης Κυριαζής για Σκι Δρόμων Αντοχής .
Τα γραφεία του συλλόγου (Δημητριάδος 186) , είναι ανοιχτά κάθε Δευτέρα μετά τις 19:30 , το e-mail μας   είναι [email protected] και η σελίδα μας στο facebook (ΕΟΣ ΒΟΛΟΥ).

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το