Αθλητισμός

Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου

Προσωρινή ανάπαυλα όπως γίνεται αυτή την εποχή κάθε χρόνο λόγω των εορτών πήραν οι έντονες δράσεις του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου με τους αθλητές του συλλόγου να κινούνται σε λιγότερο αγωνιστικούς ρυθμούς λίγο πριν μπει το φθινόπωρο οπότε θα υπάρχει πληθώρα αγώνων, διοργανώσεων, και αποστολών κάθε βδομάδα. Παρόλα αυτά, όμως, οι διακρίσεις συνεχίζονται.
Δεύτερος στον αγώνα 3,5 χιλιομέτρων που έγινε στο Καταφύγι Αγράφων Νομού Καρδίτσας τερμάτισε μετά από πολύ καλή εμφάνιση ο 16χρονος δρομέας του ΣΔΥΒ Γιώργος Πατρώνης.
Στον 11ο Ορεινό Αγώνα Ναμάτων Κοζάνης απόστασης 21 χιλιομέτρων έτρεξε ο Αμβρόσιος Δημητριάδης και τερμάτισε 11ος.
Ο ΣΔΥ Βόλου διακρίνεται και στον εθελοντισμό, έτσι η Αλεξία Τζήμου πήγε στον αγώνα όχι για να τρέξει, αλλά για να βοηθήσει τη διοργάνωση και τους συμμετέχοντες δρομείς φτάνοντας στη κορυφή του Άσκιου Όρους στα 2.011 μέτρα μαζί και με άλλους εθελοντές.
Τέλος, δρομείς του συλλόγου πραγματοποίησαν πεζοπορία 15 χιλιομέτρων από τις Μηλιές στο φαράγγι Αφετών και με τερματισμό την Άφησσο διασχίζοντας μαγευτικά μέρη του Πηλίου.

Η συνέχεια
Η γενική συνέλευση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου θα γίνει τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, ενώ δύο μέρες μετά, τη Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ. Όλες οι πληροφορίες και οι ώρες θα ανακοινωθούν σύντομα, ενώ όλα τα μέλη καλούνται να εξετάσουν το ενδεχόμενο να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες από το πόστο που επιθυμούν συμβάλλοντας στην ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση της δυναμικής του συλλόγου.
Ο 4ος Αγώνας Δρόμου Καλών Νερών προγραμματίστηκε θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου με αγώνες αποστάσεων 5 και 10 χιλιομέτρων, και επίσης με παιδική διαδρομή 500 μέτρων. Σημειώνεται ότι όσοι βρίσκονται στον Βόλο μπορούν να γράφονται απευθείας στο κατάστημα «Aspirina» (Δημητριάδος 160).
Στις 23 Σεπτεμβρίου θα γίνει ο 12ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων 30 και 10 χιλιομέτρων, ενώ μια μέρα πριν θα πραγματοποιηθεί και αγώνας 5 χιλιομέτρων. Οι εγγραφές ανά αγώνα έχουν τα ποσά 12, 10 και 6 ευρώ αντίστοιχα, γίνονται δεκτές στο Αθλητικό Κέντρο Γιάννη Δήμου με Μεταμορφώσεως κάθε Τετάρτη και ώρες 19.00 ως 21.00, και θα διαρκέσουν μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου. Επίσης γίνονται κρατήσεις για το ξενοδοχείο, ενώ θα ναυλωθεί από τον ΣΔΥΒ λεωφορείο για το διήμερο.
Ένας νέος αγώνας, ο Historic Run θα διεξαχθεί σε συνεργασία με το Μουσείο Τσαλαπάτα στις 30 Σεπτεμβρίου. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Την ίδια μέρα, στις 30 Σεπτεμβρίου, θα γίνει ο Ορεινός Ημιμαραθώνιος Σκιάθου. Θα διεξαχθούν αγώνες 21 και 10 χιλιομέτρων καθώς και παιδικοί αγώνες, ενώ συμφωνήθηκε με την ακτοπλοϊκή εταιρεία εκπτωτική τιμή για τη μετάβαση-επιστροφή για τους αθλητές και τους συνοδούς. Επίσης η διαμονή προσφέρεται σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, ενώ μια μέρα πριν τον αγώνα θα γίνει δωρεάν pasta party για όλους τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς. Για διευκόλυνση όσοι βρίσκονται στον Βόλο μπορούν να γράφονται στον αγώνα και για τις προσφερόμενες παροχές στο κατάστημα «Aspirina» (Δημητριάδος 160) με Γκλαβάνη, (τηλ. 2421023523).
Ο 6ος Αχίλλειος Άθλος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Φαρσάλων θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα (30 Σεπτεμβρίου) με δωρεάν συμμετοχή για όλους τους αγώνες (21,1 χλμ, 5,2 χλμ, παιδικός, και περιπατητική διαδρομή)

Η μεγάλη φιλανθρωπική γιορτή, το 6ο «Τρέχω για τη Φλόγα», θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου. Υποστηρικτής στον 2ο Ημιμαραθώνιο Αλμυρού 21 χλμ «AlmyrosCity–ZereliaLakes» και 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 5 χμ που θα γίνει την ίδια μέρα, στις 7 Οκτωβρίου από τον Δήμο Αλμυρού σε συνεργασία με τον ΕΟΣ Αλμυρού και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, είναι ο ΣΔΥ Βόλου.
Οι εγγραφές άνοιξαν και γίνονται δεκτές στα σάιτ www.almyroshalfmarathon.gr και https://www.eosalmyrou.gr/ . Όσοι βρίσκονται στον Βόλο μπορούν να γράφονται στο κατάστημα «Aspirina» (Δημητριάδος 160, τηλ.2421023523 υπεύθυνος κ. Τρύφωνος). Όσοι βρίσκονται στον Αλμυρό μπορούν να γράφονται στο καφέ «Στάκα Μαμ» (οδός Βόλου 53, τηλ.2422022272, υπεύθυνος κ. Βανικιώτης πρωινές ώρες).
Άνοιξαν οι εγγραφές και για τον 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και τον παράλληλο αγώνα 5 χιλιομέτρων που θα διεξαχθούν το Σάββατο 13 Οκτωβρίου το βράδυ. Την επόμενη, στις 14 Οκτωβρίου θα γίνει ο 18ος Ρήγειος Δρόμος στο Βελεστίνο. O 4ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου Χανίων Πηλίου θα πραγματοποιηθεί στις 21 Οκτωβρίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου.
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, και 160 δρομείς του ΣΔΥ Βόλου θα καταρρίψουν κάθε ρεκόρ με τη συμμετοχή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το