Αθλητισμός

Συνεχίζεται η εντατική δουλειά στον Ολυμπιακό Βόλου

Το τελευταίο διάστημα ακούστηκε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου κινείται για την απόκτηση σέντερ φορ από τη Σερβία. Όντος συζητήσεις έγιναν, ωστόσο, αυτές δεν προχώρησαν, δίχως αυτό να σημαίνει πως στον Ολυμπιακό δεν κινούνται για την απόκτηση κεντρικού επιθετικού. Εφόσον βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης, τις οικονομικές απαιτήσεις του οποίου μπορεί να ικανοποιήσει η διοίκηση του Ερασιτέχνη, θα αποκτηθεί. Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες που θέλει να αποκτήσει η ομάδα, επιτελικού μέσου, ακραίου επιθετικού και κεντρικού αμυντικού.

Στην παρούσα φάση ο Σάκης Θεοδοσιάδης και οι συνεργάτες του προσπαθούν με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό να δουλέψουν κι ο Ολυμπιακός να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, ικανό να σταθεί με αξιώσεις στο πρωτάθλημα, με τους παίκτες να ανταποκρίνονται σε μεγάλο βαθμό.

Στο μεταξύ, ο Κώστας Σταματίου προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό Βόλου, σε μια δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο και ήταν αυτός που πρότεινε στη διοίκηση ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας να έρθουν και να στελεχώσουν την ομάδα, όπως και έγινε, με στόχο να δημιουργηθεί ένα σύνολο ταλαντούχων παικτών, για να κατέβει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ύστερα από τρεις μήνες παρουσίας του στον Ολυμπιακό, ο Κώστας Σταματίου έκρινε πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που απορρέουν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή και αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, όπως ο ίδιος τόνισε σε δήλωσή του, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα σταθεί δίπλα στην ομάδα, την οποία έχει υπηρετήσει στο παρελθόν, τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν πρόκειται να αναζητήσει άτομο για το πόστο του τεχνικού διευθυντή, μετά την αποχώρηση του Κώστα Σταματίου και η ομάδα θα πορευτεί ως έχει.

Φιλικό με Διγενή την Κυριακή
Τα φιλικά παιχνίδια για τον Ολυμπιακό συνεχίζονται την Κυριακή 25/9, με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς τον Διγενή Νεοχωρίου, στο έβδομο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας. Πρόκειται για άλλο ένα δυνατό τεστ, απέναντι σε ομάδα της κατηγορίας την οποία ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την προετοιμασία, συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Φερών, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη και τους συνεργάτες του να  δουλεύουν πάνω σε θέματα τακτικής και στα λάθη που παρουσιάζει η ομάδα στα φιλικά παιχνίδια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το