ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σφίγγει ο κλοιός για την Άγκυρα

Κόσμος

Εντυπωσιακό σκάφος στη Σκιάθο

Τοπικά

Ο καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Προσλήψεις 70 ατόμων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ελλάδα

Αταλάντη: Πέθανε η 16χρονη Σόνια

Ελλάδα

Τοπικά

Συνεχίζει τον αγώνα του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας ενάντια στο σύστημα διορισμών του Υπουργείου

Τα Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε. καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς σε δυναμική συνέχιση του αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών – προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών που κλέβει την προϋπηρεσία των εκπαιδευτικών,  που επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους το δημόσιο σχολείο.
«Κηρύσσουμε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 (24ωρη απεργία για τη Δ.Ο.Ε. και 3ωρη στάση εργασίας 11:00 – 14:00 με τη δυνατότητα επιπλέον κήρυξης 3ωρης από τις Ε.Λ.Μ.Ε. για την Ο.Λ.Μ.Ε. για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων)» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση .

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή τη Δευτέρα 14/1/2019 και ώρα 15:00 με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας  καλεί τους συναδέλφους τους σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή  κινητοποίηση και τους ενημερώνει ότι όποιος θέλει να μεταβεί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου , θα υπάρξει πούλμαν το  οποίο θα ξεκινήσει την ίδια ημέρα στις 8:30 από το Δημαρχείο του Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το