Τοπικά

Συνεχίζει τις επαφές η Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Πλήθος επαφών με φορείς, συλλόγους, υπηρεσίες και πολίτες συνεχίζει η υφυπουργός Εσωτερικών και υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Το Σάββατο συνόδευσε τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς όπως και στην κεντρική του ομιλία στην παραλία του Βόλου.

Επίσης συμμετείχε  στην συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ  στην πλατεία του Αλμυρού όπου τοποθετήθηκε και αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των εκλογών της 7ης Ιουλίου και ανέπτυξε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για μισθούς, συντάξεις, φορολογία, ασφαλιστικό κ.τ.λ. Ακολούθησε περιοδεία στην Ν. Αγχίαλο και στις Αλυκές όπου συναντήθηκε με πολίτες της περιοχής.

Παράλληλα η κ. Χρυσοβελώνη επισκέφτηκε το Σύλλογο Εργαζομένων του εργοστασίου της ΑΓΕΤ Ηρακλής , τους εργαζομένους στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου καθώς και το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Ιππόκαμπος.

Θερμή υποδοχή στην υφυπουργό κατά την επίσκεψή της στο Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ενημερωθεί από στελέχη του Συνδέσμου.

Την Κυριακή παραβρέθηκε στην συγκινητική τελετή εγκαινίων θεμελίωσης  της Στέγης των Ιώνων στην Ν. Ιωνία.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το