Τοπικά

Συνεχίστηκε χθες η δίκη 73χρονου από τον Βόλο που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο

Συνεχίστηκε χθες σε δεύτερη συνεδρίαση στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο (Κακουργιοδικείο) Τρικάλων, η δίκη με κατηγορούμενο έναν 73χρονο από τον Βόλο, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια με ανήλικο κάτω των 14 ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.
Η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί την Πέμπτη 7 Ιουνίου. Χθες κατέθεσαν μεταξύ άλλων ο γαμπρός του κατηγορουμένου, ο οποίος είχε υποστεί ατύχημα και την περίοδο του καλοκαιριού του 2013, για την οποία κατηγορείται ο 73χρονος για ασέλγεια και ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε πως βρισκόταν στον Βόλο και φρόντιζε με τη σύζυγό του τον γαμπρό τους, που είχε υποστεί εγκαύματα και είχε υποβληθεί σε πλαστικές εγχειρήσεις. Το ίδιο κατέθεσε και μια νοσηλεύτρια. Ακόμη κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης και ο γιος του κατηγορουμένου, που δήλωσε ότι οι μηνυτές ζητούσαν οικονομικά ανταλλάγματα που τους είχε υποσχεθεί ο 73χρονος, το διάστημα της δημοσίευσης διαθήκης του θείου της συζύγου του κατηγορουμένου.
Ο 73χρονος κατηγορείται ότι το καλοκαίρι του 2013, προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών τότε, τα οποία φέρεται να έπαιρνε μαζί του για μπάνιο, μαζί με τα εγγόνια του.
Τα παιδιά φέρεται να μαρτύρησαν τι συνέβαινε στους γονείς τους, οι οποίοι και προχώρησαν στην κατάθεση μηνύσεων κατά του 73χρονου, ενώ η πλευρά του κατηγορουμένου υποστηρίζει πως τα κίνητρα των μηνύσεων είναι οικονομικού χαρακτήρα, καθώς αυτές κατατέθηκαν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση διαθήκης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το