Τοπικά

Συνδικάτο ΟΤΑ Μαγνησίας: Η απαγόρευση των συγκεντρώσεων δεν θα περάσει

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ ν. Μαγνησίας εκφράζει την καταδίκη του στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις που θα συζητηθεί στη Βουλή και καλεί τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 9 Ιουλίου στην πλατεία Ελευθερίας στον Βόλο, στις 8:00 μμ.Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο “Το νομοσχέδιο επιδιώκει να συκοφαντήσει τους λαϊκούς αγώνες και να θέσει υπό απαγόρευση και περιορισμό κάθε κινητοποίηση, μέσα από διατάξεις-λάστιχο, που θα τις ερμηνεύουν οι αστυνομικές αρχές και οι άλλοι μηχανισμοί καταστολής.
Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι είμαστε ενάντια στο νομοσχέδιο. Οι αγώνες δεν μπαίνουν στο γύψο. Δεν θα επιτρέψουμε για κανένα λόγο και µε κανένα πρόσχημα να καταργηθεί το δικαίωμα μας να διαδηλώνουμε κατά των αντιλαϊκών μέτρων
Το νομοσχέδιο έρχεται ως συνέχεια των νόμων της προηγούμενης κυβέρνησης για το χτύπημα της απεργίας και της μετατροπής του αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς σε ιδιώνυμο αδίκημα.
Έρχεται σε μία περίοδο που πολλαπλασιάζονται τα προβλήματα του εργαζόμενου λαού, που, σε κάθε κλάδο, η διεκδίκηση και ο αγώνας μπαίνουν σε πρώτο πλάνο.
Η κυβέρνηση έχει μια επιλογή: Να αποσύρει το νομοσχέδιο”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το