Τοπικά

Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ: “Οι Βολιώτες χρεώνονται τον λογαριασμό για τον απεργοσπαστικό μηχανικό της δημοτικής αρχής”

Ανακοίνωση με την οποία καλούν τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην απεργία την Πέμπτη 24 Νοέμβρη εξέδωσε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ αναφέροντας πως η απεργία θα είναι απάντηση στην δημοτική αρχή και στον απεργοσπαστικό μηχανισμό που χρησιμοποίησε τον Μάιο όταν οι εργαζόμενοι του Δήμου Βόλου απεργούσαν.

Η ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΤΑ:

«Στους βολιώτες χρεώνει τον λογαριασμό των 4000 ευρώ, η Δημοτική Αρχή Βόλου, δηλαδή του απεργοσπαστικού μηχανισμού που έστησε στις τριήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις του περασμένου Μαΐου και βάφτισε «Εθελοντές».
Οι εργαζόμενοι του Βόλου, σε κείνες τις μέρες της Γενικής Απεργίας, πήραν μια γεύση από το τι σημαίνει για την Δημοτική Αρχή «εθελοντισμός» και καθαρή πόλη, σε μια περίοδο μάλιστα που οι εργαζόμενοι και κάθε λαϊκή οικογένεια της πόλης κοντανασαίνουν από τα μέτρα –οδοστρωτήρας της συγκυβέρνησης, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , της ΕΕ και του μεγάλου κεφαλαίου.

Ασφαλώς και η Δημοτική Αρχή Βόλου, με το επιχείρημα της «καθαρής πόλης», ή με τον φτηνό λαϊκισμό της ότι σέβεται τους κατοίκους και είναι κατά των μέτρων της συγκυβέρνησης, δεν μπορεί, με τίποτε να αποκρύψει ότι δεν είναι παρά ο συνεχιστής όλης αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής , ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα στους εργολάβους-εθελοντές, προκειμένου να καθαρίσουν για λογαριασμό της.
Ταυτόχρονα είναι και ο λαγός στη προσπάθεια κατάργησης για τα εναπομείναντα δικαιώματα, όπως και του δικαιώματος στην απεργία, για κάθε εργαζόμενο.
Καλούμε τους εργαζόμενους να δώσουν απάντηση στην απεργία (Πέμπτη 24-11) και να συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10.30 στην πλατεία Πανεπιστημίου».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το