Τοπικά

Συνδικάτο εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας: Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για τη ζωή μας

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας καταγγέλλει την απόπειρα των “κρατικών κατασταλτικών μηχανισμών” να διαλύσουν τη σημερινή συγκέντρωση σωματείων, φορέων εργαζομένων, συνταξιούχων και γυναικών στην παραλία του Βόλου για τα προβλήματα στον χώρο της υγείας. “Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για τη ζωή μας” τονίζει σε ανακοίνωσή του και σημειώνει ότι η “τρομοκρατία δεν θα περάσει”.
Αναλυτικά:

“Σαν έτοιμες από καιρό, δυνάμεις του Λιμενικού επιχείρησαν υλοποιώντας τις εντολές της Κυβέρνησης να διακόψουν την κινητοποίηση διαμαρτυρίας ενάντια στην πολιτική που ακολουθεί στο χώρο της Δημόσιας Υγείας και την κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και τα Κέντρα Υγείας του νομού.

Αφού οι προσπάθειές τους έπεσαν στο κενό, προσήγαγαν την πρόεδρο του Συνδικάτου, αντιπρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ συναγωνίστρια Εύη Καρυδάκη, τον πρόεδρο του Συνδικάτου Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» Κώστα Στεργίου και τον δημοτικό σύμβουλο Βόλου με τη Λαϊκή Συσπείρωση Αποστόλη Ριζόπουλο με την κατηγορία της… απείθειας. Μάλιστα, καθώς το κατηγορητήριο κατέρρευσε, επέβαλαν πρόστιμο στους προσαχθέντες…
Είναι φανερό ότι με πρόσχημα τα μέτρα για την πανδημία η κυβέρνηση της ΝΔ προσπαθεί να ισοπεδώσει ότι απέμεινε από εργατικά και λαϊκά δικαιώματα! Επιστρατεύει τον αυταρχισμό και την καταστολή, για να επιβάλει σιγή νεκροταφείου μπροστά στην κατάργηση του Οκτάωρου, τη διάλυση της Δημόσιας Υγείας ακόμη και μέσα στην πανδημία με σοβαρότατους κινδύνους για την προστασία της ζωής, τον περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης, το μπούκωμα των επιχειρηματικών ομίλων με δεκάδες εκατομμύρια την ώρα που οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι βιοπαλαιστές -αυτοαπασχολούμενοι οδηγούνται στην εξαθλίωση!
Ας το πάρουν χαμπάρι οι κυβερνώντες και τα αφεντικά τους! Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για τη ζωή μας! Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το