Τοπικά

Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας: Το ρεύμα σκοτώνει – Εμπιστευτείτε τους αδειούχους ηλεκτρολόγους 

Ο Σύνδεσμος Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Νομού Μαγνησίας εφιστά την προσοχή στους καταναλωτές για τους κινδύνους που κρύβει η ηλεκτρική ενέργεια, επισημαίνοντας ότι τα περιστατικά ηλεκτροπληξίας στην Ελλάδα είναι πάρα πολλά και συμβαίνουν καθημερινά. Αρκετά από αυτά είναι θανατηφόρα. Τελευταίο δημοσιοποιημένο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη, όπου τεχνίτης υπέστη θανατηφόρα ηλεκτροπληξία, την ώρα που αντικαθιστούσε θερμοσίφωνα.

Ο Σύνδεσμος συμβουλεύει στους καταναλωτές να καλούν αδειούχο Ηλεκτρολόγο Εγκαταστάτη για να είναι ασφαλείς και να προφυλαχθούν από ηλεκτροπληξία αλλά και από κάθε άλλο κίνδυνο που μπορεί να προέλθει από το ηλεκτρικό ρεύμα. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του:
“Μην δελεάζεστε από μη αδειούχους ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες, λόγω των χαμηλών τιμών που προσφέρουν για τις υπηρεσίες τους. Η εργασία μη αδειούχων ηλεκτρολόγων εγκαταστατών δεν εγγυάται την ορθή παροχή υπηρεσιών και την χρήση των κατάλληλων πιστοποιημένων υλικών.
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, διώκονται όποιοι ασκούν το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου, χωρίς να έχουν την ειδική άδεια του υπουργείου, καθώς και ο αναθέτων σε αυτούς εργασία ηλεκτρολογικής φύσεως και τιμωρούνται, δια ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ή δια ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΜΕΧΡΙ 12 ΜΗΝΩΝ.
ΜΟΝΟ ΑΔΕΙΟΥΧΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΗΜΕΝΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ έχουν το δικαίωμα να εκτελούν ηλεκτρικές εγκαταστάσεις με προδιαγραφές, εξασφαλίζοντας ασφάλεια.
Ζητήστε την επίδειξη της επαγγελματικής άδειας του ηλεκτρολόγου που επιλέγετε! Προστατέψτε τη ζωή σας τη δική σας και των παιδιών σας! Με το φως των ειδικών!
Θα μας βρείτε στο τελευταίο φύλλο του τοπικού τύπου και στην ιστοσελίδα μας www.sehmagnisias.gr”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το