Τοπικά

Σύνδεσμος Εμποροϋπαλλήλων: “Τη μάσκα την φοράμε για προστασία και όχι για να μείνουμε άφωνοι”

O Σύνδεσμος Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Βόλου και Νέας Ιωνίας καταγγέλλει την προσπάθεια του λιμενικού να διαλύσει την σημερινή συγκέντρωση που διοργάνωναν σωματεία και φορείς της πόλης, στην παραλία για να παρθούν άμεσα μέτρα προστασίας για την υγεία και τα δικαιώματα των πολιτών .
«Η προκλητικότητά τους, αφού δεν τους πέρασε να σταματήσουν στη μέση την συγκέντρωση και τις ομιλίες των διοργανωτών, και να προχωρήσουν σε προσαγωγές τριών συνδικαλιστών μετά το τέλος της, δείχνει την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης και των κατασταλτικών της μηχανισμών να μην κουνηθεί φύλλο όχι μόνο κατά την διάρκεια του lockdown αλλά και μετά από αυτό» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος και επισημαίνει:

«Τους απαντάμε πως την μάσκα την φοράμε για προστασία και όχι για να μείνουμε άφωνοι!
Την στιγμή που συνάδελφοί μας βγαίνουν στα εμπορικά πάλι σε αναστολή εργασίας και έχουν το άγχος πως θα βγούν οι υποχρεώσεις αρχές χειμώνα.
Την στιγμή που οι συνάδελφοι στα μάρκετ μετράνε το ένα κρούσμα μετά το άλλο, με την εργοδοσία να κρατά σιγή ιχθύος και να “ψάχνει να βρει” πρωτόκολλα , η κυβέρνηση ετοιμάζει νέο τερατούργημα με 10ωρο, απλήρωτες υπερωρίες, κατάσχεση λαϊκής περιουσίας, απαγορεύσεις σε πορείες και απεργίες.
Δεν θα τους το επιτρέψουμε! Καλούμε τους συνάδελφους κανένας να μην μείνει μόνος του. Να δυναμώσουμε τους αγώνες μας, οργανωμένα μέσα από το σωματείο μας. Αυτό φοβούνται γιατί η οργάνωσή μας σε κάθε εμπορομάγαζο, σε κάθε πολυκατάστημα και market είναι η δύναμή μας.
Η μόνη μας ευθύνη είναι να προστατέψουμε την υγεία την δική μας και των οικογενειών μας, τα δικαιώματά μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το