Τοπικά

Σύνδεσμος εμποροϋπαλλήλων: Να μην εργαστούμε την Κυριακή

Να μην εργσστούν την Κυριακή καλεί ο Σύνδεσμος Εμποροϋπαλλήλων τους εργαζόμενους. Τα καταστήματα  στις 21 Απριλίου είναι ανοιχτά και οι εργαζόμενοι καλούνται να πουν όχι σε καταπάτηση του ωραρίου: Είναι ανάγκη και καθήκον να ορθώσουμε πιο αποφασιστικά το ανάστημα μας. Να υπερασπιστούμε το αυτονόητο δικαίωμα μας στην προσωπική, κοινωνική και οικογενειακή ζωή, τον ελεύθερο χρόνο. Πιο αποφασιστικά να δοθεί συνέχεια στη μάχη για νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας.
Στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων και στη ΓΣΕΕ αυτή την περίοδο δόθηκε σκληρή μάχη με αιχμή το σύνθημα «έξω οι εργοδότες από τα σωματεία». Ο απροσχημάτιστος και προκλητικός σχεδιασμός της εργοδοσίας να βάλει πόδι με φυσική παρουσία μέσα στα σωματεία μέσω του διευθυντικού μηχανισμού της, κυρίως στον κλάδο του εμπορίου και στα super market, σε πλήρη επαφή και συνεννόηση με τη συνδικαλιστική μαφία, συνάντησε αγωνιστικό-ταξικό τοίχος.
Αυτή η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί αμείωτα στους χώρους δουλειάς, για κάθε μικρό και μεγάλο ζήτημα που αφορά τους εργαζόμενους. Καλούμε τους συναδέλφους να πάρουν την υπόθεση του αγώνα στα χέρια τους. Να οργανωθούν στο σωματείο τους. Δε θα χαρίσουμε την Κυριακή αργία στους εκμεταλλευτές μας”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το