Πολιτισμός

Συναυλία στην Άνω Κερασιά για την Πανσέληνο με την Ζωή Τζαλαβρέτα τον Κώστα Ζεμπίλα και τον Ζαφείρη Κουκουσέλη

Μια όμορφη παράδοση συνεχίζεται στο μαγικό χώρο της Άνω Κερασιάς στη θέση «Τσαϊρη», όπου διοργανώνεται συναυλία από την Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Θεσσαλίας και Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, τον Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Κερασιωτών Πηλίου και τον Δήμο Ρήγα Φεραίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με αφορμή την Πανσέληνο του Αυγούστου.
Μαζί με τον συνθέτη – ενορχηστρωτή Ζαφείρη Κουκουσέλη θα είναι η Ζωή Τζαλαβρέτα, ο Κώστας Ζεμπίλας, ο Δημήτρης Μπεφάνης και ο Γιάννης Κουκουσέλης. Συμμετέχει η Μαριάννα Λούμα. Στον φιλόξενο και δροσερό χώρο στην Άνω Κερασιά θα ακουστούν τραγούδια για το φεγγάρι και επιλεγμένα τραγούδια από τους μεγάλους δημιουργούς Βασίλη Τσιτσάνη, Μάνο Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Διονύση Σαββόπουλο, Μάνο Ελευθερίου, Νίκο Αντύπα, Λίνα Νικολακοπούλου, Μάνο Λοϊζο, Μίλτο Πασχαλίδη, Γκόραν Μπρέγκοβιτς, Μίμη Πλέσσα, Θάνο Μικρούτσικο, Απόστολου Καλδάρα, Νότη Μαυρουδή κ.α.
Θα προηγηθεί αφηγηματικό δρώμενο “Παραμύθια κάτω από το φεγγάρι” από τον Πανελλήνιο Όμιλο Φίλων Αφήγησης με τρία νυχτερινά παραμύθια.
Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 8.30 μ.μ και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το