Πολιτισμός

Συναυλία με τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο στη Σούρπη

Όταν κλείνουν οι κινηματόγραφοι, για το καλοκαίρι, γράφουν στην είσοδό τους: «Ραντεβού τον Σεπτέμβρη» Το ραντεβού αυτό για το «Σινέ Αχίλλειον» της Σούρπης άργησε πολύ! Το κινηματοθέατρο «Σινέ Αχίλλειον» σταμάτησε να λειτουργεί το 1976!
Την ύπαρξή του μας τη θυμίζει η πρόσοψή του και οι διηγήσεις όσων έζησαν κάποιες από τις στιγμές του, κινηματογραφικές και θεατρικές!
Φέτος ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σούρπης και η Κίνηση Νέων Σούρπης προσκαλεί την Κυριακή 1 Σεπτέμβρη στην πλατεία Σούρπης στις 9.00 μ.μ. σε μια συναυλία με τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο με το μουσικό σχήμα: «ΤΡΕΙΣ… και ότι κατέβει». Γιώργος Αποστολόπουλος (φωνή), Αχιλλέας Μοχλούλης (πλήκτρα), Γιάννης Ακρίβος (μπουζούκι).
Το «Σινέ Αχίλλειον» πριν τη συναυλία θα ανοίξει τις πόρτες του από τις 8 έως και τις 9 μ.μ. ώστε να μπορούμε, από τον χώρο της εισόδου, να ρίξουμε μια ματιά στο εσωτερικό του.
Ραντεβού λοιπόν την 1η Σεπτέμβρη για να θυμηθούν οι μεγαλύτεροι και να μάθουν οι νεότεροι…
Τηλέφωνα επικοινωνίας: Πολιτιστικός Σύλλογος Σούρπης – Ντούκας Δημήτριος 6976973443, Περιστεράς Νικόλαος 6936065756. Κίνηση Νέων Σούρπης: Χριστέλου Ευγενία 6973308427.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το