Πολιτισμός

Συναυλία με τον Σωκράτη Μάλαμα στο Βελεστίνο

Η προγραμματισμένη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου μεταφέρθηκε για σήμερα Τρίτη 30 Ιουλίου, που φιλοξενείται από τους Συλλόγους Νεολαίας Ριζομύλου «Φίλιππος» και Βελεστίνου «Ενοδία», οι οποίοι έκλεισαν 3 χρόνια δράσης.
Νέα και παλιά τραγούδια, ίδια μαγεία. Κοινή παραδοχή: Ο Σωκράτης Μάλαμας είναι μία σχολή από μόνος του. Μοναδικός στην ερμηνεία. Μοναδικός στη σύνθεση, στη γραφή και οπτική του. Κάθε του συναυλία εξελίσσεται σε μία πολύωρη μυσταγωγία – μία τέτοια μυσταγωγία θα λάβει χώρα σήμερα Τρίτη 30 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου.

Τον μοναδικό Σωκράτη Μάλαμα φιλοξενούν στον Δήμο Ρήγα Φεραίου οι σύλλογοι Νεολαίας Ριζομύλου «Φίλιππος» και Βελεστίνου «Ενοδία», γιορτάζοντας 3 χρόνια από την ίδρυσή τους, σε συνεργασία με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου.
Στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου κοινό και καλλιτέχνης, μετατρέπονται σε μια μεγάλη νοητή αγκαλιά που τραγουδάνε για ξωτικά και νεράιδες, γελωτοποιούς και μάγους, για αμαρτίες που δεν ξεπλένονται και χρόνια που πέρασαν και γέρασαν όμορφα.

Εκεί, ο Σωκράτης θα τραγουδήσει κομμάτια που έγραψε, κομμάτια που έγραψαν άλλοι και τραγούδησε ο ίδιος ή απλά «δανεικά» κομμάτια που τα αγαπά αρκετά για να θέλει να τους δώσει τη δική του σφραγίδα στη live απόδοση.
O αγαπημένος τραγουδοποιός θα μας συστήσει και μερικά από τα τραγούδια του, βγαλμένα από ένα μουσικό σύμπαν που εδώ και σχεδόν 30 χρόνια προσφέρει στιγμές ατόφιες και μοναδικές.

Μαζί του οι: Ιουλία Καραπατάκη (τραγούδι), Δημήτρης Λάππας (κιθάρες, τζουράς, μπουζούκι), Νίκος Μαγνήσαλης (τύμπανα), Γιάννης Παπατριανταφύλλου (κόντρα μπάσο), Φώτης Σιώτας (βιολί, τραγούδι), Κυριάκος Ταπάκης (λαούτο, μπουζούκι), Νίκος Παραουλάκης (νέι), Τίτος Καργιωτάκης και Παναγιώτης Ηλιόπουλος (ηχοληψία), Χρήστος Λαζαρίδης (σχεδιασμός φώτων), Δημήτρης Κατέβας (τεχνικός σκηνής).
Όλα τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία και η προπώληση συνεχίζεται στα ίδια σημεία. Όσοι επιθυμούν επιστροφή εισιτηρίων μπορούν από τα σημεία προπώλησης που τα έχουν προμηθευτεί. Τιμή προπώλησης 12 ευρώ,τιμή εισόδου 14 ευρώ. Ώρα προσέλευσης κοινού 20.30 καιώρα έναρξης συναυλίας 21.30.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το