Πολιτισμός

Συναυλία με Χατζηφραγκέτα κάτω από τα άστρα… στον εξωτερικό χώρο του Lab Art

Μετά από μήνες αναμονής άρχισαν στον χώρο του πάρκου Ζάχου στην είσοδο του Lab Art εκδηλώσεις σε ειδική διάταξη με σκηνή και αναπαυτικά καθίσματα, καθώς και μπαρ για παροχές εξυπηρέτησης του κοινού με ασφάλεια.

«Μια πραγματικά αξέχαστη χρονιά όπως αυτή που διανύουμε, απαιτεί events κάτω από τα αστέρια με άφθονο χώρο για όλους. Παρακαλούμε κρατάτε αποστάσεις και το ποτό σας με χάρη και …ραντεβού στα live στην αυλή στο γρασίδι με δροσιστικά cocktail» αναφέρεται σε ανακοίνωση.
Οι ζωντανές εμφανίσεις συνεχίζονται στο Lab Art summer με Χατζηφραγκέτα the Band για ένα full band live, σήμερα Τετάρτη 22 Ιουλίου.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00, ώρα έναρξης 21.15. Προπώληση – ταμείο 10 ευρώ. Σημεία προπώλησης: Τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά στο www.viva.gr, Illusion RT (Τ. Οικονομάκη και Αγ. Νικολάου, Βόλος), Κεχαΐδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος), Ya ta Panda (Παγασών 70Α με 2ας Νοεμβρίου, Βόλος) και Ya ta Panda plus (Αναλήψεως 178) και στα καταστήματα Wind στον Βόλο (Δημητριάδος 84, λεωφόρος Ειρήνης 96 στη Νέα Ιωνία και Ερμού 174 απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο).
Πληροφορίες στο [email protected] και στο τηλ. 6975706945.

Οι Χατζηφραγκέτα είναι ελληνικό μουσικό ντουέτο που ξεκίνησε στην Αθήνα το 2007 από τους Βαγγέλη Χατζηγιάννη και Πάνο Φραγκιαδιάκη, συμμαθητές στο λύκειο της Σιβιτανιδείου Σχολής. Είναι μια αβάν-γκαρντ freestyle μπάντα που δίνει περισσότερη βάση στους στίχους. Ξεκίνησαν τις πρώτες τους συναυλίες το 2008 στο Παγκράτι, για να τους ανακαλύψουν αργότερα οι Tsopana Rave, των οποίων άνοιγαν τις συναυλίες σε μουσικό χώρο των Εξαρχείων. Η θεματολογία τους έχει ιδιαίτερη απήχηση στο νεανικό/φοιτητικό κοινό. Μετά από μία παύση δύο ετών, επανήλθαν με πλήρη σύνθεση το φθινόπωρο του 2019.
Η μπάντα αποτελείται από τους: Βαγγέλη Χατζηγιάννη, Πάνο Φραγκιαδιάκη, Βασίλη Τσιγκρή (μπάσο), Γιώργο Χριστοδούλου (ντραμς).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το