Τοπικά

Συνάντηση Ζέττας Μακρή με τον Μητροπολίτη Ιταλίας κ. Πολύκαρπο

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Ζέττα Μ. Μακρή είχε τη χαρά να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Ιταλίας και Έξαρχο Νότιας Ευρώπης κ. Πολύκαρπο σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία και του Γενικού Γραμματέα Θρησκευμάτων κ. Καλαντζή. 

Η κα Μακρή εξέφρασε την εκτίμησή της προς το πρόσωπο του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιταλίας και εξήρε την αγάπη και την αφοσίωσή του στη Μητέρα Εκκλησία. Ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πολύκαρπο για την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον ίδιο, σφαιρικά και ουσιαστικά, για θέματα που αφορούν το έργο της Μητροπόλεως Ιταλίας ενώ επιβεβαίωσε το διαρκές ενδιαφέρον του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την ενδυνάμωση των σχέσεων με την Ορθοδοξία της Ιταλίας.

Στην τιμητική πρόσκληση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιταλίας η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων ανταποκρίθηκε με ειλικρινή χαρά και αποδέχτηκε το ευγενικό κάλεσμά του να τον επισκεφτεί στην έδρα του, τον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων στην Βενετία, απολαμβάνοντας το προνόμιο που απλόχερα της προσέφερε ο κ. Πολύκαρπος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το