Τοπικά

Συνάντηση Τριαντόπουλου – Μητσοτάκη

Ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος συναντήθηκε την Παρασκευή με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στο γραφείο του στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς, όπου συζήτησαν -για ακόμα μία φορά- για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα και στη Μαγνησία, αλλά και για την οικονομία.
Σε σχετική ανάρτησή του ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος ανέφερε ότι: «Η χώρα μας βρίσκεται, οπωσδήποτε, σε μία κρίσιμη καμπή. Εάν δεν προχωρήσει άμεσα σε ριζικές και δομικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα είναι αδύνατο να ξεφύγει από την τρέχουσα βαλτωμένη και μίζερη κατάσταση. Αλλά είναι και εξίσου πολύ πιθανό να βρεθεί σε μία ακόμα πιο επώδυνη κατάσταση μπροστά στο ενδεχόμενο μιας νέας διεθνούς οικονομικής διαταραχής. Αυτή η κρίσιμη καμπή επιβάλλει οι δημιουργικές δυνάμεις της χώρας να συνεννοηθούν και να συμπράξουν.

Ιδιαίτερα η νέα γενιά μας οφείλει να μοχθήσει για να κάνει -επιτέλους- την κρίση ιστορία και για να παραδώσει στις επόμενες γενιές μια καλύτερη και ελκυστικότερη πατρίδα από ό,τι είναι σήμερα. Σε αυτή την κρίσιμη, λοιπόν, στιγμή για τη χώρα μας η προσωπικότητα και το μεταρρυθμιστικό σχέδιο του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη αποτυπώνουν και εκπροσωπούν αυτήν ακριβώς την ευρύτερη προσπάθεια δομικής αλλαγής των κακώς κειμένων, καθώς και διαμόρφωσης συνθηκών ευημερίας για όλες και όλους. Είναι, συνεπώς, φυσικό και απολύτως αναγκαίο σε μία τέτοια προσπάθεια να μην απουσιάζουν οι νεότερες και δημιουργικότερες γενιές της πατρίδας μας. Έτσι, είμαστε όλοι αρωγοί και συμμέτοχοι αυτής της προσπάθειας. Συνεχίζουμε, λοιπόν, και τραβάμε μπροστά με περισσότερη ένταση, μιας και έχουμε ακόμη πολλά να κάνουμε».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το