Τοπικά

Συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας με το προεδρείο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ

Την Τετάρτη 28 Απριλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Μαγνησίας και της εκτελεστικής γραμματείας της ΑΔΕΔΥ στο νομό. Συγκεκριμένα, τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας εκπροσώπησαν ο Μ. Δραμητινός, Συντονιστής της ΝΕ, η Β. Κατσαρδή αναπλ. Συντονίστρια της ΝΕ, και οι βουλευτές Α. Μεϊκόπουλος και Κ. Παπανάτσιου. Από την πλευρά του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ συμμετείχαν οι Φ. Κωνσταντινίδης πρόεδρος, Λ. Αναστασίου αναπλ. πρόεδρος, Γ. Φωτόπουλος ταμίας, Κ. Κυράνης οργανωτικός γραμματέας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας:
Στην άκρως εποικοδομητική συνάντηση που χαρακτηρίστηκε από το εξαιρετικά θετικό κλίμα συνεννόησης, κυριάρχησε η συζήτηση αναφορικά με το επερχόμενο εργασιακό νομοσχέδιο και τις αντιλαϊκές και αντιδημοκρατικές ρυθμίσεις που περιλαμβάνει, σύμφωνα με όσα έχουν διακηρυχθεί μέχρι στιγμής από επίσημα χείλη της κυβέρνησης».
Επίσης, υπογραμμίστηκε η κοινή επιθυμία περεταίρω συνεργασίας σε τακτά χρονικά διάστημα μεταξύ τω θεσμικών εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μαγνησίας και του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ με σκοπό την ανάδειξη και τοπικών ζητημάτων, και την επιδίωξη επίλυσης τους μέσω των διαδικασιών του κοινοβουλευτικού ελέγχου.
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του εργασιακού πισωγυρίσματος που φιλοδοξεί να νομοθετήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, τονίστηκε η ανάγκη μαζικής παρουσίας, του συνόλου του κόσμου της εργασίας αλλά και των παραγωγικών δυνάμεων, στην απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 6 Μαΐου στις 10:30 π.μ. στην πλατεία του Αγίου Νικολάου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το