Τοπικά

Συνάντηση του Προέδρου και Γενικού Διευθυντή του Συνεταιρισμού “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Την Τρίτη 7 Ιουνίου ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Ν. Αγχιάλου “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Κίτσιος Ιωάννης και ο Γενικός Διευθυντής Ιακωβίδης Νίκος είχαν την χαρά και την τιμή να γίνουν δεκτοί από τον Υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων κ. Γεωργαντά Γεώργιο.

Κατά τη συνάντησή τους και σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, τέθηκαν επί τάπητος κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο της οινοποιίας καθώς και γενικότερα τον αγροτικό κόσμο με τα κυριότερα από τα οποία να αποτελούν τις αυξήσει του ενεργειακού κόστους (καύσιμα, ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο), τις αυξήσεις τιμών σε πρώτες ύλες (λιπάσματα, φάρμακα, υλικά συσκευασίας και αναλώσιμα) και μεταφορικό κόστος ως απόρροια των ανωτέρω.
Ο υπουργός ενημέρωσε τους εκπροσώπους του συνεταιρισμού πως ήδη εξετάζονται μέτρα αντιμετώπισης των προβλημάτων αυτών και δεσμεύτηκε για την περαιτέρω έμπρακτη βοήθεια μέσω προγραμμάτων στήριξης.
Τέλος ο Πρόεδρος κ. Κίτσιος δώρισε τον Υπουργό ένα βιβλίο με πλούσιο ιστορικό και φωτογραφικό υλικό από τα 100 και πλέον χρόνια ζωής του Συνεταιρισμού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το