Τοπικά

Συνάντηση της Κ. Παπανάτσιου με τον Κτηνιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας

 

Συνάντηση με τον Κτηνιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας πραγματοποίησε χθες η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και αν. Τομεάρχης Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου. Τον Κτηνιατρικό Σύλλογο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Σταμόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κ. Γάτος και ο Γραμματέας κ. Χριστόπουλος

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνίατροι με βασικότερο την μη αναγνώριση από το κράτος του κλάδου τους ως «Υγειονομικός», ενώ αποτελούν βασικό πυλώνα της δημόσιας υγείας. Βασικά αιτήματα για το Σύλλογο αποτελούν η μείωση του ΦΠΑ και η μετατροπή του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου σε ΝΠΔΔ από ΝΠΙΔ που είναι σήμερα. Τα μέλη του ΔΣ αναφέρθηκαν ακόμα και στο προ έτους νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΝΔ χαρακτηρίζοντας το ως απαράδεκτο με αποτέλεσμα ένα χρόνο μετά να μην έχει δώσει λύσεις σε καίρια ζητήματα.

Από τη πλευρά της η κα Παπανάτσιου περιέγραψε τις βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και επισήμανε πως εν όψει και της κατάθεσης του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα μεταφέρει τα αιτήματα του Κτηνιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το