ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σφίγγει ο κλοιός για την Άγκυρα

Κόσμος

Εντυπωσιακό σκάφος στη Σκιάθο

Τοπικά

Ο καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Προσλήψεις 70 ατόμων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ελλάδα

Αταλάντη: Πέθανε η 16χρονη Σόνια

Ελλάδα

Τοπικά

Συνάντηση στελεχών της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ με τους υποψήφιους βουλευτές

Συνάντηση με τους πέντε από τους έξι υποψηφίους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής στη Μαγνησία (ο Κώστας Πόπωτας απουσιάζει στο εξωτερικό) είχε η Γραμματέας και ο αναπληρωτής Γραμματέας της Ν.Ε του ΚΙΝΑΛ Φούλη Τσιώμου και Σάκης Σκρίμπας. Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Ν.Ε, έλαβαν μέρος οι υποψήφιοι βουλευτές Γιάννης Αναστασίου, Τρύφωνας Πλαστάρας, Γιάννης Σακόπουλος, Νίκος Χαυτούρας και Φώτης Χατζηδημητρίου, οι οποίοι και ενημερώθηκαν από τα στελέχη της Ν.Ε για οργανωτικά θέματα και τον πολιτικό σχεδιασμό ενόψει των βουλευτικών και αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «τόσο από τους υποψηφίους βουλευτές όσο και τα στελέχη της Ν.Ε υπήρξαν τοποθετήσεις που προωθούν την ενωτική προσπάθεια όλων για την επίτευξη του θετικού στόχου ανόδου των εκλογικών ποσοστών του ΚΙΝΑΛ στην Μαγνησία και την εκλογή έδρας».
Το ενδιαφέρον της συνάντησης, τέλος, εστιάστηκε στην εκδήλωση της Δευτέρας με τον Νίκο Παπανδρέου στο Μεταξουργείο στις 7 μμ, καθώς και στη συνεστίαση που προγραμματίζεται με την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά στις 8 Φεβρουαρίου στο Σουΐπας Παλλάς.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το