Τοπικά

Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Βόλου

 

Συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Μπέκο και με μέλη του νέου ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Βόλου πραγματοποίησε η Βουλευτής Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Παπανάτσιου.
Στην συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν σημαντικά λειτουργικά και εκπαιδευτικά θέματα που απασχολούν και προβληματίζουν την Ένωση. Σημαντικό για την λειτουργία των Συλλόγων είναι να λυθούν τα ζητήματα που υπάρχουν στην τακτοποίηση των καταστατικών αλλά και των οικονομικών υποχρεώσεων που έρχονται από το παρελθόν. Ως Υφ. Οικονομικών κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και μετά από γόνιμο διάλογο με την Ένωση Συλλόγων Γονέων είχανε νομοθετήσει την απλούστευση των γραφειοκρατικών διαδικασιών για την έκδοση ΑΦΜ, την απαλλαγή των προστίμων, την ευκολότερη δήλωση των μεταβολών, αλλά και την παράταση για τα αδήλωτα εισοδήματα.
Ακόμα συζητήθηκαν σημαντικά θέματα όπως η μη έναρξη των σχολικών γευμάτων στα σχολεία της Μαγνησίας, γεγονός που έχει αναδειχθεί αρκετές φορές από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η βελτίωση των υποδομών στα σχολικά κτίρια με την ενεργειακή αναβάθμιση τους, η μείωση των παιδιών ανά τμήμα και η κάλυψη όλων των σχολείων με σχολικούς νοσηλευτές.

Η κα Παπανάτσιου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Βόλου και ευχήθηκε καλή συνέχεια στο σημαντικό έργο που έχει να επιτελέσει

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το