Αθλητισμός

Συνάντηση για το μέλλον της Γ’ Εθνικής με τη συμμετοχή των προέδρων των ομάδων της Μαγνησίας

Με πρωτοβουλία του Ηρακλή Λάρισας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στις εγκαταστάσεις ΑΛΑΝΑ Soccer Academy Club, στη Λάρισα, συνάντηση εκπροσώπων των ομάδων της Γ’ Εθνικής που πιθανότατα θα τοποθετηθούν στον 3ο όμιλο της κατηγορίας. Το «παρών» έδωσαν και οι πρόεδροι των τεσσάρων ομάδων της Μαγνησίας.
Συνολικά, εκπροσωπήθηκαν 13 από τα 16 σωματεία από τους τέσσερις θεσσαλικούς νομούς και την Πιερία, ενώ παρευρέθηκαν ακόμη ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας Δημήτρης Μπουχλαριώτης και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Λάρισας Λευτέρης Γρηγοριάδης.
Όσον αφορά τους συλλόγους της Μαγνησίας, εκπροσωπήθηκαν από τους προέδρους τους, δηλαδή ο Γ.Σ. Αλμυρού από τον Δήμο Περπερίδη, ο Διαγόρας Στεφανοβικείου από τον Σάκη Πρασσά, η Δήμητρα Ευξεινούπολης από τον Τάσο Δεληζήση και ο Θησέας από τον Νίκο Αραμπατζή.

Οικοδεσπότης ήταν ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας Λάμπρος Ιωακείμ, ενώ βρέθηκαν ακόμη οι Κωνσταντίνος Τουρκαλόπουλος (πρόεδρος Αετού Μακρυχωρίου), Βάιος Τσούπος (πρόεδρος Ατρομήτου Παλαμά), Γιώργος Λαφατζής (γραμματέας του Δία), Πέτρος Κεραμίδας (γραμματέας του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου), Θόδωρος Βογιατζής (γεν. αρχηγός της Α.Ε. Καρίτσας), Κωνσταντίνος Βαβίτσας (πρόεδρος Μετεώρων), Νίκος Μίχος (μέλος Δ.Σ. του Οικονόμου Τσαριτσάνης) και Άλκης Χατζηβασίλης (πρόεδρος Π.Ο. Ελασσόνας).

Σε σχετική ενημέρωση από τον διοργανωτή Ηρακλή Λάρισας αναφέρονται τα κάτωθι: «Κατά την συνάντηση και αφού ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας κ. Ιωακείμ ευχαρίστησε όλους τους εκπροσώπους για την τόσο μεγάλη συμμετοχή των σωματείων, που μαρτυρά και την αγωνία όλων για την επόμενη μέρα στην Γ Εθνική, έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο κ. Μπουχλαριώτη, ο οποίος καλωσόρισε τα σωματεία του 3ου ομίλου και έθεσε υπόψιν των σωματείων όλες τις τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν, αφού και ο ίδιος είναι μέλος της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ.
Τον λόγο έλαβαν όλοι οι εκπρόσωποι των σωματείων με την σειρά. Από όλους τους εκπροσώπους υπήρξε μεγάλος προβληματισμός για την επόμενη μέρα στη Γ’ Εθνική και για το πόσες ομάδες θα καταφέρουν να δηλώσουν συμμετοχή αφού λίγο-πολύ όλα μέχρι σήμερα είναι στον «αέρα» και τα σωματεία δεν γνωρίζουν ούτε πότε ξεκινάει το πρωτάθλημα, ούτε τους κανόνες διεξαγωγής τους. Δηλαδή αν θα πρέπει να εφαρμοστούν υγειονομικά πρωτόκολλα με ότι αυτό συνεπάγεται κοστολογικά για τις ομάδες, για το αν θα γίνονται οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και άρα χωρίς εισιτήριο που είναι και το μόνο απευθείας έσοδο των σωματείων. Στο τέλος όλων των τοποθετήσεων ο κ. Ιωακείμ αφού συγκέντρωσε όλα τα τιθέμενα ερωτήματα και τους προβληματισμούς των εκπροσώπων έκανε μια τελική τοποθέτηση με όλα όσα ανέφεραν οι εκπρόσωποι των σωματείων και ομόφωνα αποφασίστηκε να συνταχθεί κατάλληλη επιστολή προς την ΕΠΟ και προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με τις προτάσεις των σωματείων η οποία αφού εγκριθεί δια περιφοράς απ’ όλα τα σωματεία, θα δημοσιοποιηθεί και στον Τύπο».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το